Cum a reușit Lili Sandu să slăbească rapid după naștere

Ea mănâncă mâncare neprocesată .

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu doi ani și două luni iar de atunci a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Ea a slăbit 17 kilograme în doar două luni, după naștere. Imediat după naștere i-a fost foarte greu să aibă timp și pentru ea, dar a ajuns la un echilibru.

Lili Sandu crede că contează foarte mult nutriția

În perioada sarcinii ea a luat foarte multe kilograme, a mâncat foarte mult, apoi a revenit la modul de viață sănătos de dinainte.

„Organismul nu uită, știe că înainte de sarcină ai avut un regim de viață bine pus la punct. Mi-am revenit ușor prin faptul că am știut ce să consum, nutrienții necesari pentru organism”, a spus Lili Sandu. Lili Sandu mănâncă avocado, salate, broccoli, în general cât mai multă hrană vie, neprocesată. Pentru a-și menține silueta, Lili Sandu doarme cât poate.
„Acum mesele le iau în picioare, dar nu recomand. Nu mai am timp nici să mă așez la masă. O singură dată mă așez cu Thomas la masă, când mănâncă el la prânz. Mănânc la fel de mult avocado pentru că îi place și copilului, spre bucuria mea. Eu pregătesc totul, mă mai ajută mama, dar e mai mult pe zona de ciorbițe. Am încercat să introduc în dieta lui Thomas tot felul de alimente naturale. Încerc să dorm cât pot Dar nu, la ora 6 sună gongul”, a spus Lili Sandu.

Lili Sandu a dezvăluit cum reușește să arate bine la cei 43 de ani ai săi.

„Cu părul am avut probleme foarte mari. Am folosit produse care să mă ajute cu căderea părului, să-mi stimuleze creșterea. Totul se întâmplă pe repede înainte acum. Am încercat să am produse de calitate pentru că nu mai am timp să ajung la salon decât foarte rar. Îmi fac acasă. Mă epilez acasă, am produse foarte bune pentru ondulat părul, pentru uscat, produsele pentru față. Mi-am creat mini spa-ul meu acasă și nu e nevoie să mai fac drumuri multe”, a spus ea.

Ce alimente nu este recomandat să fie reîncălzite