Fată dată dispărută de bunica sa, găsită cu un proxenet

Acesta negocia prețul pentru care unii clienți să întrețină relații sexuale cu tânăra.

Politist
Politist sursa foto pixabay

O fată în vârstă de 18 ani, din Buzău, dată dispărută de bunica sa, a fost găsită de către polițiști în compania unui proxenet, potrivit ziare.com.

Acesta a fost prins în momentul în care negocia cu doi clienți prețul pentru care bărbații să întrețină relații sexuale cu tânăra.

 ”La data de 10 noiembrie a.c., politistii din Pogoanele au fost sesizaţi de către o localnică cu privire la faptul că nepoata sa a plecat de la domiciliul ei de aproximativ o săptămână. Ea nu a mai revenit. În scurt timp, persoana căutată a fost depistată. Din discuţiile purtate cu aceasta, au reieşit indicii că tânăra întreţine relaţii contra cost, intermediate de către un bărbat, de 27 de ani, de asemenea din Pogoanele”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

A fost constituită de îndată o echipă operativă. Astfel, în mai puţin de 12 ore, bărbatul a fost prins în flagrant delict. El ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale, în schimbul unor sume de bani, între tânăra de 18 ani şi alţi doi localnici, arată Poliția Română. În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 27 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru de 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. Procurorul a dispus continuarea cercetărilor faţă de acesta, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub măsura controlului judiciar. Zeci de migranţi, ascunşi într-un TIR printre frigidere