Bărbat reţinut pentru nerespectarea repetată a ordinului de protecţie

El nu avea voie să se apropie de soţia şi copilul său, potrivit ordinului emis de poliţie şi confirmat de instanţa de judecată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Ţifeşti, a fost reţinut de poliţişti pentru încălcarea repetată a ordinului de protecţie. El nu avea voie să se apropie de soţia şi copilul său, potrivit ordinului emis de poliţie şi confirmat de instanţa de judecată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit stiripesurse.ro.

Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au reţinut un bărbat din comuna Ţifeşti, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie (în formă continuată).

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada 09-10 noiembrie, bărbatul în vârstă de 47 de ani ar fi încălcat, în mod repetat, măsurile dispuse prin ordinul de protecţie emis împotriva sa de către Judecătoria Panciu. El s-ar fi apropiat la o distanţă mai mică de 10 metri faţă de soţia sa şi fiul minor”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

La finalul lunii septembrie, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au emis faţă de acesta un ordin provizoriu de protecţie pe o perioadă de cinci zile.

Ulterior, Judecătoria Panciu a emis faţă de acesta un ordin de protecţie pentru o perioadă de două luni. Astfel, bărbatului îi era interzis să se apropie la mai puţin de 10 de metri faţă de soţia sa, fiul minor şi domiciliul acestora. Totodată, acestuia îi era interzis să o contacteze în orice mod. Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore pentru încălcarea ordinului de protecţie, ameninţare şi distrugere. Poliţiştii l-au reţinut din nou pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea. Un portret al lui Vlad Ţepeş, scos la licitație pe 21 noiembrie