La câteva zile după incindentul de la decernarea premiilor Oscar de anul acesta, când Chris Rock a primit o palmă din partea lui Will Smith, comediantul a urcat din nou pe scenă, de data aceasta la Teatrul Wilbur din Boston.

Oamenii prezenți l-au primit cu căldură, iar ovațiile au durat minute bune. Actorul a fost vizibil emoționat, afirmând că e timpul să „fie plângăcios” de data aceasta, informează CNN.

Actorul a declarat înaintea spectacolului că încă procesează tot ce s-a întâmplat la Oscar, afirmând că o să vorbească în curând despre „palma lui Smith” ce a devenit virală în toată lumea.

Will Smith și-a cerut scuze față de Chris Rock

„Nu am multe de spus despre ceea ce s-a întâmplat. Încă procesez, așa că la la un moment dat voi vorbi despre asta. Va fi serios și va fi amuzant, dar acum o să spun niște glume. N-am vorbit despre asta cu nimeni, în ciuda a ceea ce poate ați auzit”, a declarat Rock, potrivit CNN.

Reamintim că Will Smith i-a dat o palmă actorului de comedie Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă despre capul ras al soției actorului, Jada Pinkett Smith. Actrița suferă de alopecie, iar anul acesta a decis să nu își mai ascundă față de întreaga lume problemele medicale. Soțul acesteia a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Rock ce prezenta premiul pentru cel mai bun documentar.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, la câteva zile după incident, Will Smith și-a cerut scuze față de actorul de comedia, precizând că violența în toate formele ei este nocivă și distructivă.

„Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă despre afecțiunea de care suferă soția mea a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional”, a spus Will Smith.

Totodată, cunoscutul actor din filmele „Băieți Răi” și-a cerut scuze și Academiei americane de Film și familiei lui Chris Rock.

 „Regret profund că acest comportament meu a pătat ceea ce a fost o seară de altfel superbă pentru noi toți”, a concluzionat Will Smith.

Jim Carrey consideră Hollywoodul că nu are „coloană vertebrală”