Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a declarat, la podcastul jurnalistului Mihai Ghiță, „În oglindă”, că s-a măritat pentru prima dată în urma unui pariu pe care l-a făcut cu tatăl ei.

Mai mult, femeia de afaceri a mărturisit că bărbații o evitau din cauza că era „agresivă, mândră” și foarte pasională.

„Tata era disperat. (…) Eu duc la alcool mult mai mult decât duce un bărbat. (…) Tata îmi zicea că n-o să mă căsătoresc niciodată în ritmul ăsta. (…) Până l-am întâlnit pe Victor, acum 39 de ani. (…) Și zic: «Tata, uită-te!», (…) «Radu Stoenescu, el să fie!» (…) l-am convins, m-am căsătorit în septembrie 1977. Făcusem în iunie pariu cu tata, de ziua mea”, a spus Monica Tatoiu.

Nuntă ca în povești cu un final neașteptat. Ce a făcut tatăl miresei după nuntă

Femeia de afaceri a mai spus că tatăl ei l-a prins pe Stoenescu, chiar în noaptea nunții, cu altă femeie, dar nu a avut curajul să îi spună. Aceasta a declarat că după trei luni nu a mai suportat să fie „o femeie măritată” și a fugit de acasă.

„Când am fugit de acasă și am făcut Revelionul în Moldova, am plecat cu un fost iubit… într-o noapte am plecat, nu am mai putut să suport. Eu aveam 21 de ani. Voiam la discotecă, să dansez, să râd. Într-o dimineață mi-am făcut geamantanul și 10 zile ai mei nu au știut de mine. Crăciunul și Revelionul din 1977. Vă dați seama la ce m-am expus? Tata mi-a zis că eu am ales și să suport consecințele”, a mărturisit Tatoiu.

Acesta a mai spus că la prima înfățișare la divorț, tatăl ei i-a spus de Stoenescu și amanta lui chiar în noaptea nunții. Mai mult, Tatoiu l-a lăudat pe fostul soț, precizând că a fost un om extrem de inteligent, „un băiat excepțional”, dar a avut și unele derapaje.

„(…) a încercat să își omoare copilul. A fost un om extrem de inteligent. Despre nuntă s-a vorbit 3 luni, iar despre divorț s-a vorbit 2 ani”, a concluzionat Monica Tatoiu.

Citește și articolul: Monica Tatoiu explică cum își recrutează AUR adepții