Carmen Chindriș: Nu trebuie să-ţi cauţi sufletul-pereche

Carmen Chindriș s-a născut la Sighetul Marmației.

La 32 de ani, Carmen Chindriș, solista Tarafului Rutenilor, nu stă cu gândul la măritiş. Provocată de Romică Ţociu, partenerul ei de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, să spună de ce nu s-a măritat până la această vârstă, Carmen a dat un răspuns scurt, dar cuprinzător: „Stau şi aştept”.Artista crede cănu trebuie să-ţi cauţi sufletul-pereche, ci să-l aştepţi căci vine la momentul potrivit.

„Un om când se mărită sau se însoară i se întâmplă nu caută, nu fuge să caute. Stă și așteaptă”, a spus artista.

Ea a dat de înţeles că nu se simte presată de ideea măritişului şi că aşteaptă că lucrurile să decurgă natural, de la sine, fără să le forţeze.„Ți-am zis. Un om când se căsătorește i se întâmplă”, a adăugat Carmen Chindriș, refuzând să dea mai multe detalii. Carmen Chindriș este foarte discretă cu viaţa ei amoroasă, preferând că lumea să o cunoască doar prin prisma activităţii profesionale.„Prefer să nu vorbim despre lucrul ăstă, pentru că nu mi se pare relevant deloc. Noi toți vrem să ne prezentăm ca artișți. Asta e munca noastră, asta facem și nu are rost. Nu e ceva interesant de povestit. (…) Dacă va fi și voi simți eu să zic o chestie, o să zic, dar așa nu… nu am nimic interesant de zis”, a spus Carmen Chindriș.

Carmen Chindriș s-a născut la Sighetul Marmației. A început să cânte de la 7 ani și a debutat ca solistă la un ansamblu de muzică populară. Deţine în repertoriu melodii în 11 limbi: engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, română, portugheză, greacă, japoneză, maghiară și rusă. Frumoasa solistă cântă și la chitară. Succesul exploziv pe piața muzicală a venit odată cu piesa “Ziua-n care tu m-ai sărutat „. Carmen este şi compozitoare. Ea compune versurile melodiilor pe care le interpretează alături de ceilalți membri ai Tarafului Rutenilor.

Marica vrea să plece din România. Care este motivul