Mihai Bobonete
Mihai Bobonete. Sursa foto: youtube.com

Mihai Bobonete, unul dintre cei mai iubiți actori de comedie din România, a dezvăluit ce studii are. Deși a început două facultăți, Mihai Bobonete, unul dintre cei mai iubiți actori de comedie din România, a dezvăluit ce studii are. Deși a început două facultăți, Mihai Bobonete nu a terminat niciuna. Acest lucru nu l-a împiedicat să devină celebru şi bogat.

Naşul său, Octavian Strunilă, a fost cel care l-a făcut să devină actor. Cei doi se aflau în concediu atunci când a venit propunerea. După o noapte de petrecere, Octavian Strunilă l-a întrebat pe Mihai Bobonete dacă nu vrea să se facă actor. Bobonete a renunțat să mai urmeze cursurile facultății de Electrotehnică pe care o începuse atunci și a intrat la facultatea de actorie. Mihai Bobonete n-a terminat nici această facultate, pe care a urmat-o doar un an. El nu a dezvăluit motivele care l-au făcut să ia o astfel de decizie.

„Cred că a fost o neînțelegere din ambele părți. Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea”, a dezvăluit actorul.

Cariera lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete are doar liceul terminat, fără studii superioare. Talentul lui nativ l-a făcut unul dintre cei mai buni actori de comedie din România.

Mihai Bobonete s-a născut pe data de 14 iunie 1980, la Craiova. În 2011, la 31 de ani, debutează în primul său film: „The Godmother”. În 2013 apare în al doilea lungmetraj, „Mamaia”. Din anul 2012 are un rol în serialul care-l va face cunoscut la nivel național, „Las Fierbinți”. În 2017 a prezentat, alături de Cabral, show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, producție filmată în jungla din Africa. Apoi a fost unul dintre prezentatorii de la „Vocea României Junior”, iar începând cu 2022, Mihai Bobonete face parte din juriul „Românii au talent”.

Mihai Bobonete a devenit popular după apariția în serialul ”Las Fierbinți”, acolo unde îl interpretează pe cârciumarul ”Bobiță”, dar a continuat să umple și sălile pentru spectacolele de stand-up comedy. În ultimii ani, s-a zvonit că Mihai Bobonete încasează în jur de 5.000 de euro pe lună pentru rolul său din ”Las Fierbinți”.

Actorul a apărut în mai multe emisiuni ”Neatza cu Răzvan și Dani”, la Antena 1, acolo unde era ”Vărul din Giurgeni”, în 2011, chiar înainte să dea lovitura cu ”Las Fierbinți”. În paralel cu televiziunea, Mihai Bobonete și-a construit cariera de stand-up comedy, acolo unde a pus bazele acestui tip de show la Cafe Deko. A umplut sălile mici din România, dar și pe cele mai mari, cu show-uri la Sala Polivalentă sau în cele mai importante orașe din Europa.