Sursa foto: okmagazine.ro

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii „40 de întrebări” , a vorbit despre bărbatul ideal și calitățile pe care ar trebui să le aibă. Prezentatoarea TV a precizat că potențialul pretendent trebuie să fie suficient de curajos și demn pentru a o cuceri.

 „Eu sunt o tipă feminină, nu inhib și îmi plac bărbații, bărbatul autentic, bărbatul-bărbat! Nu inhib niciodată tipologia de bărbat care mie îmi place! Sigur pe aceea nu o inhib!”, a spus Rifai, relatează Cancan.ro.

Denise Rifai: „Sunt o femeie iubită”

De asemenea, prezentatoarea TV s-a descris ca fiind o persoană „foarte iubită și caldă”, mărturisind că femeia trebuie „să știe să stea în spatele bărbatului”, să fie un sprijin necondiționat.

 „Sunt o femeie foarte iubită și sunt caldă! O femeie trebuie să știe să își împlinească fiecare rol, iar rolul de femeie de lângă un bărbat este acela de a-l sprijini pe el în primul rând, de a-i fi alături, de a forma cuplu cu el, nu de a fi doamna profesoară! Chiar urăsc tipul ăsta de femeie! O femeie trebuie să știe să stea în spatele bărbatului ei! Nu întâmplător se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică!”, a mai adăugat prezentatoarea.

De asemenea Denise Rifai își dorește ca noul an care vine să fie unul mult mai liniștit, plin de bucurii și cu „audiențe mari.”

 „Să fie un an liniștit, să fim sănătoși, să auzim de bine, de bucurie și să fie cu bani, cu succes, cu audiențe mari, cu bine! Au fost doi ani cumpliți, doi ani grei, atât de multe drame am auzit! Eram datori și noi cu ceva, ai noștri au trăit oricum și au trecut prin atâtea! (…) Mi-aș dori să ne putem vedea de viețile noastre așa cum erau ele proiectate!”, a concluzionat moderatoarea emisiunii „40 de întrebări”. Emisiunea se desfășoară sub forma unui interviu luat de moderatoarea Denise Rifai unor personalități din diverse domenii.

Rifai a lucrat  timp de 9 ani pentru postul de televiziune Realitatea TV. De asemenea, ea a absolvit două facultăți, niciuna dintre ele neavând de-a face cu televiziunea.

Denise Rifai și emisiunea sa, premiate la Gala TV Mania