Un etern scandal pare să fi ajuns la final. Este vorba despre disputa din familia regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. Procesul a durat aproape doi ani, iar judecătorii au decis în 2020 să se pronunțe în cazul divorțului dintre Cristi Țopescu, fiul celebrului jurnalist, și soția acestuia.

Este vorba despre Raluca, nora lui Cristian Țopescu, care, în urmă cu 3 ani își acuza partenerul de viață de infidelitate. Eterna poveste și eternul subiect al divorțului. Desigur, vorbim și de un show mediatizat, păreristică și despărțiri anunțate insistent.

Pentru ochii publicului.

Există și o decizie a instanței, venită târziu și care spune următoarele:

”Admite în parte cererea principală. Admite în parte cererea reconvenţională. Dispune desfacerea căsătoriei încheiate între părţi, înregistrată sub numărul xxx, la data de 07 noiembrie 2017, în Bucureşti, Sectorul 1, prin divorţ, prin acord. Ia act de înţelegerea părţilor cu privire la următoarele aspecte: a). păstrarea de către soţie a numelui dobândit prin căsătorie, acela de Ţopescu; b). exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la minorii —- născut la data de —- şi —-, născut la data de —-, în comun de către ambii părinţi. Stabileşte domiciliul minorilor —– la mamă.

Stabileşte în sarcina tatălui-reclamant, a unei contribuţii la cheltuielile de creştere, îngrijire şi educare a minorilor —- în cuantum de 1/3 din veniturile sale nete realizate lunar (câte 1/6 pentru fiecare minor), de la data introducerii cererii de chemare în judecată (13 martie 2019) şi până la data majoratului fiecărui beneficiar. Stabileşte în favoarea tatălui-reclamant un program de legături personale cu minorii —- Respinge în rest cererile, ca neîntemeiate. Compensează cheltuielile de judecată.

Definitivă în ceea ce priveşte divorţul prin acordul părţilor. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, în ce priveşte cererile accesorii. Cererea privind calea de atac se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată, azi, 28.09.2020”, se arată în decizia magistraților.

Citește și: Irina Rimes: plagiat sau inspirație?

#News