Sandra Izbașa este de astăzi „Doamna Bănică”

Fosta campioană olimpică merge pe urmele soțului și se visează actriță

Fosta gimnastă Sandra Izbașa a devenit de astăzi „Doamna Bănică” după ce s-a căsătorit cu „iubirea vieții ei”, Răzvan Bănică, nimeni altul decât nepotul celebrului său unchi Ștefan Bănică.

Anunțul  a fost făcut o altă fostă gimnastă, campioana olimpică de la Sydney, Andreea Răducan, printr-o postare făcută pe Facebook, în care a subliniat faptul că tradiția „prinsului buchetului” se adeverește.

„Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi?”, a scris Andreea Răducan, adăugând, așa cum se cuvine, și o urare pentru prospeții căsătoriți. „Să fie cu iubire Sandra și Răzvan! Casă de piatră.”

Sandra Izbașa cu buchetul de la nunta Andreei Răducan (Facebook Andreea Răducan)

Sandra cerută de soție chiar de Crăciun

Sandra a avut anul trecut un Crăciun de vis, la acel moment fiind cerută de soție de actorul Răzvan.

„DA. Cel mai special Crăciun. Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată. Încă de mici, cu toate visam și ne proiectam momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică”, a scris fosta sportivă pe rețelele de socializare.

Sandra Izbașoa și Răzvan Bănică (InstaStory Ana Baniciu)

Pe Sandra (31 de ani) o știm ca sportiva ce a adus medalii olimpice în 2008 și 2012, fiind ultima campioană olimpică la gimnastică a României, după retragerea din activitatea sportivă aceasta a urmat cariera de antrenoare, la Clubul Steaua, și în paralel a luat și cursuri de actorie. De altfel, aceasta a și jucat, în filmul „Faci sau taci”, și a mărturisit că o atrage această provocare, potrivit Libertatea. În schimb, Răzvan, nepotul lui Ștefan Bănică este la 29 de ani actor la Teatrul Nottara.

Citește și: Test ADN: Cu cine seamănă copilul lui Ștefan Bănică Junior