Sursa foto: Facebook/ Austin Butler

Austin Butler, în vârstă de 30 de ani, a declarat în cadrul unei conferințe de presă la Festivalul de Film de la Cannes, că și-a pus pe pauză, timp de doi ani, restul vieții, pentru a se pregăti pentru acest rol.

Acesta a recunoscut că a ajuns să fie obsedat de rolul pe care-l interpretează, mărturisind că a „absorbit” totul cât de mult a putut.

„Am fost pur și simplu obsedat. I-am împărțit viața în perioade de timp, în care am putut auzi diferențele în ceea ce privește felul în care vocea lui s-a schimbat, dar și cum s-a schimbat felul de a se mișca. Mi-am petrecut doi ani studiind, încercând să-i dau viață cât de bine pot.”, a declarat Butler, potrivit filmnow.ro.

Elvis, o icoană pentru milioane de oameni din lumea întreagă

De asemenea, actorul a mai spus că a fost fascinant pentru acesta să descopere latura profundă a lui Elvis, natura umană a lui, lăsând deoparte modul în care societatea l-a creionat de-a lungul timpului.

Mai mult, tânărul actor a vorbit și despre provocările cu care s-a confruntat în timpul filmărilor.

„La început am avut așteptări nerealiste, mi-am spus că dacă muncesc suficient de mult aș putea să-mi fac fața identică cu cea a lui Elvis, că nimeni nu va putea face diferența. Totuși, este bucuria vieții mele să fac acest rol”, a spus acesta.

Premiera filmului „Elvis” a avut loc miercurea trecută la Cannes, fiind prezentă și fosta soție a regelui rock’n’roll, Priscilla Presley. Actorul care îl interpretează pe Elvis a comparat-o cu un înger.

„Elvis” este un lungmetraj biografic, care explorează viaţa şi cariera starului american Elvis Presley, precum şi complicata lui relaţie cu enigmaticul manager al său, Tom Parker (jucat de Tom Hanks).

Reamintim că Elvis Presley a murit la doar 42 de ani, pe 17 august 1977, în reședința sa luxoasă. În ultimele luni de viață, legenda muzicii rock nu mai încasa așa de mulți bani, iar fanii acestuia îl criticau pentru faptul că uita versurile melodiilor sale care l-au făcut faimos în toată lumea.

Citește și articolul: Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Cannes