Foto: Facebook/Societatea Erbașu
Foto: Facebook/Societatea Erbașu

Vești bune pentru locuitorii din Sectorul 3 al Capitalei: Societatea Erbașu sprijină învățământul și meseriile viitorului oferind burse, premii de performanță, dar și echipamente de protecție, cursuri practice și mentorat.

Societatea Erbașu: ”Am pus bazele unei noi clase de învățământ dual profesional în parteneriat cu Liceul Tehnic ”Mihai Bravu” din București”

Cei interesați pot opta pentru una dintre cele două calificări profesionale, cea de izolator sau cea de constructor construcții monolite. Prin urmare, cursanții vor beneficia de următoarele facilități:

  • bursă lunară cumulată de 400 lei
  • premii de performanță
  • echipament de lucru și protecție
  • pregătire practică și mentorat

Potrivit comunicatului publicat pe contul de Facebook, la finalul studiilor absolvenții vor obține o diplomă recunoscută la nivel european. Mai mult, aceștia vor avea prioritate la angajare.

Reprezentanții societății au mai adăugat că înscrierile au loc în perioada 4-8 iulie 2022, în incinta Liceului Tehnic ”Mihai Bravu”: Șoseaua Mihai Bravu 428, Sector 3, București.

Compania a fost înființată în București, ca business de familie în anul 1990, având inițial 20 de angajați

Astăzi, la peste 31 de ani de la înființare, Construcții Erbașu este cea mai importantă companie de construcții. Erbașu deșine un capital 100% autohton din România conform Camerei de Comerț și Industrie a României.

Construcții Erbașu este un antreprenor general în construcții. Evoluția constant pozitivă din cei peste 31 de ani parcurși de la înființare și până în prezent, a făcut ca societatea să fie capabilă să abordeze o gamă variată de lucrări în domeniul construcțiilor, indiferent de mărimea și complexitatea acestora, activând atât în domeniul privat cât și în cel de stat.