Castraveti
Castraveti. Sursa foto: romaniatv

O masă perfectă când vrei să slăbești se bazează pe legume care au puține calorii. Castravetele, ridichiile și broccoli se pot mânca în orice cantitate, rezultatele curei de slăbire fiind rapide. Avocado este una din cele mai bune surse de grăsimi sănătoase. Conţine acid oleic, care ajută la reducerea nivelului de colesterol, favorizând absorbţia subtanţelor nutritive din alimente. Ardeiul gras, roșu, galben sau verde, este hrănitor, gustos și sărac în calorii. El ar trebui consumat în mod regulat  proaspăt, în salate, fie copt.

Broccoli este una dintre cele mai sănătoase legume, conținând vitamina C, beta-caroten, seleniu și alte minerale, fiind și un bun aliat în cura de slăbire.

Leguma are puține este calorii, oferind rapid senzația de sațietate. Castravetele este una dintre legumele care ajută la slăbire, deoarece conține multă apă. Are cam 10 calorii la 100 de grame. Consumând castraveți, beneficiezi de vitaminele B, C și E, dar și de potasiu și sodiu. Ghimbirul este apreciat pentru beneficiile sale importante pentru sănătate, în special în menţinerea funcţionalităţii digestive. Este revigorant, vasodilatator, reglează echilibrul. Are puţine calorii, fiind foarte folosit în multe cure de slăbire. Lămâia are puţine calorii, fiind folosită în multe cure de slăbire. Ea detoxifiaza ficatul şi ajută organismul doar dacă nu o mănânci cu multe lingurițe de zahăr. Consumul de morcov previne bolile cardiovasculare, cataracta, cancerul și ateroscleroza. De asemenea, conține iod și fibre, care contribuie la reducerea stratului adipos.

Cum se prepară cea mai bună socată