Frații Tate rămân în arest, au decis judecătorii

Procurorii DIICOT au cerut arestarea lui Andrew și Tristan Tate, reținuți pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol

Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest preventiv după o decizie definitivă de miercuri a judecătorilor Tribunalului București. Judecătorii au respins contestațiile celor doi inculpați. În 30 decembrie, judecătorii au dispus arestarea preventivă a fraților britanici Tate, pentru o perioadă de 30 de zile inițial, iar ulterior aceasta a fost prelungită, potrivit g4media.ro.

Procurorii DIICOT au cerut arestarea lui Andrew și Tristan Tate, după ce mascații au descins acasă la frații Tate. Aceștia au fost reținuți pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, au găsit o gorilă realizată din dolari, un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe și un pistol.

Frații milionari mai aveau și un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puțin 16 camere care monitorizau totul în casa dintr-o zonă de lux a Capitalei, dar și în împrejurimile acesteia. În filmarea publicată de DIICOT se poate auzi și reacția celor de la trupele speciale în momentul în care văd gorila cu dolari, spunând ”f…ing s.it!”. De asemenea, procurorii au ridicat de acasă de la cei doi frați 11 dintre mașinile de lux pe care le dețin. Recent, Andrew Tate s-a șicanat cu activista de mediu Greta Thunberg, pe Twitter, pe tema numărului de autoturisme pe care le deține britanicul. 

În același dosar au fost reținute și două românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi

.Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special onlyfans. Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede. Dosarul a început în aprilie, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de cei doi cetățeni britanici.

Primul laborator clandestin de produse anabolizante din România, descoperit de DIICOT la Iaşi