Horoscop azi, joi 30 martie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest principal al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Rac cu planeta Jupiter de pe Berbec. Expresia acestui unghi astrologic este una mai puțin pozitivă, vorbindu-ne de ipostaze ce țin de: nepăsare, delăsare, indiferență, excesivitate și imoralitate. Cheia, soluția echilibrării energiilor disonante ale acestei zile stă în dezvoltarea unor comportamente și atitudini ce țin de: implicare, seriozitate, înțelepciune, temperație și cinste.

BERBEC

O femeie mai matură din familie poate avea parte de unele mici necazuri. Vă puteți arăta și cumva mai egoiști, vanitoși și abuzivi, fiind necesar să vă reformați atitudinea!

TAUR

Încercați să fiți ceva mai concentrați, dar și mai realiști, sub raport mental, intelectual pentru a nu lua mai apoi unele decizii teribil de nepractice! Feriți-vă, pe cât vă este cu putință, de excese!

GEMENI

Puteți avea parte de unele mici neajunsuri când vine vorba de bani. Un prieten mai influent și prestigios vă poate dezamăgi sever! Nu este o zi bună pentru a vă face mari planuri de viitor.

RAC

Astrele vă preconizează o dispoziție mai agitată și cam dificilă per ansamblul acestei zile, fiind necesar să vă echilibrați starea afectivă! Fiți atenți și la un risc ridicat de conflicte cu persoane influente în plan social!

LEU

O femeie cumva mai în etate poate încerca să vă saboteze per ansamblul zilei! Puteți resimți și o stare afectivă mai turbulentă și neașezată. Totodată, ar fi indicat să fiți și ceva mai onești și drepți!

FECIOARĂ

Încercați să fiți ceva mai diplomați în relația cu prietenele, pentru a nu se ajunge la vreun conflict! Vi se mai prezintă și un risc semnificativ de incidente ori de accidente, deci fiți ceva mai grijulii!

BALANȚĂ

Nu este o zi tocmai favorabilă pentru întreprinderi majore de ordin social, public! Imaginea dumneavoastră socială poate cunoaște o ușoară deteriorare! În viața de cuplu vi se pot reliefa unele riscuri de ceartă!

SCORPION

Vă puteți arăta destul de schimbători, dar și cam superficiali, când discutăm de idei și chiar și de principii de viață. Fiți ceva mai prudenți la călătorii mai lungi! La locul de muncă puteți întâmpina unele provocări mai semnificative!

SĂGETĂTOR

Ar fi recomandat să vă feriți de împrumuturi mai mari în această zi! Totodată, puteți avea parte de unele probleme mai însemnate și în dragoste! Nu este o zi fastă pentru chestiuni ce țin de sfera publică a vieții!

CAPRICORN

Persoana iubită se poate arăta cumva mai capricioasă și instabilă! Nu este o zi de bun augur nici pentru afaceri în general. Astrele vă mai relevă și un risc destul de important de neînțelegeri în raport cu un bărbat cu autoritate din familie!

VĂRSĂTOR

Vi se pot reliefa unele minore dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Puteți resimți și unele mici probleme de sănătate. Căutați să fiți ceva mai onești și ponderați în comunicare, în discurs!

PEȘTI

Din păcate, puteți avea parte de o zi cumva mai tensionată în viața sentimentală, dar și în relația cu cei mici din familie. Vi se preconizează și o tendință de îndatorare financiară semnificativă, fiind util să fiți ceva mai calculați cu banii!

Horoscop HashtagNews