Percheziții la persoane care au falsificat bani

Au fost ridicaţi circa 155.000 de euro, 21 de persoane fiind audiate

Peste 20 de percheziţii au fost efectuate de poliţiştii arădeni de la Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, la persoane suspectate că au pus în circulaţie bani falsificaţi. In urma descinderilor au fost ridicaţi circa 155.000 de euro, 21 de persoane fiind audiate, potrivit ziare.com.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean ( IPJ) Arad, au fost efectuate 23 de percheziţii

Descinderile au fost supervizate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova, Ilfov, Dolj, Dâmboviţa, Vâlcea, Caraş-Severin, Timiş, Bihor, Sălaj, Maramureş, Cluj, Sibiu, Mureş, Iaşi, Giurgiu şi Botoşani.

„În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat 155.300 de euro, în bancnote din cupiură de 50 de euro, 100 de euro şi 500 de euro, bancnote, care ar fi urmat să intre în circuitul financiar. Au fost puse în executare şapte mandate de aducere şi au fost audiate 21 de persoane”, a transmis IPJ Arad. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din mai multe judeţe.

Turiștii care vin la Mangalia trebuie să plătească 5 lei pe zi