Anda Adam (Facebook)

Celebra Anda Adam nu are parte de o primire prea călduroasă din partea clujenilor, care au apostrofat-o pentru modul în care și-a parcat bolidul de lux în parcarea unui mall din Cluj-Napoca. Unul dintre cei care a văzut respectiva parcare i-a și lăsat un mesaj: „Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi și handicapul”, potrivit Știri de Cluj.  „Doamnă, aici e Ardealul! Alo! Ce-s cu aerele astea de mare divă, care parchează unde vrea și când vrea. Era prea departe ușa de la mall? Vă cădeau tocurile, dacă mergeați 100 de metri?”, i-a transmis un internaut, pe un grup destinat traficului și problemelor de acest gen din Cluj.

Colaj Știri de Cluj

Anda Adam mai are antecedente cu parcarea pentru „oameni cu handicap”

De altfel, artista nu se află la prima abatere de acest gen, după ce în urmă cu doi ani și-a lăsat BMW-ul multicolor pe două locuri, dintre care unul era destinat persoanelor cu dizabilități.

„Mă uit siderată la comentarii și realizez cu părere de rău că nimic nu o să se schimbe în țara asta prea curând! Din cauza mentalității și a gândirii românului pe sistemul: să moară și capra vecinului! Nimic constructiv, nimic pozitiv! Nu sunt nici «blondă», nici prost șofer. Am terminat informatică și R.E.I, pe lângă faptul că sunt cântăreața și am și «fruntea lată»! Și am peste 1 milion de km conduși în 20 de ani de concerte prin țară”, scria Anda Adam, pe social media, la acel moment, potrivit ClujCapitala.

Mai mult, aceasta le-a și explicat internauților de ce a luat decizia de a-și lăsa mașina în acel loc, motivând că era ora închideri, plus, că mai erau „cel puțin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere”, dar și pentru că a vrut să îi fie mai facil accesul la mașină, de unde urma să coboare fiica acesteia.

 Club de fițe, în Cluj

Anda Adam va fi tot mai mult prezentă în Cluj, unde în două săptămâni urmează să își deschidă un club împreună cu logodnicul său, milionarul Yosif Eudor Mohac.

În clubul celor doi, oamenii se vor distra, vor putea mânca, vor avea la dispoziție băutură scumpă, seri cu tematică, muzică bună și petreceri ca în Mykonos. „Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari”, a spus Anda Adam în timpul unei vizite pe șantier, pe când le o schiță fanilor săi de pe Instagram.

Citește și: Anda Adam a povestit cum o femeie a vrut să-i coasă pantalonii în timpul concertului