Să-ți plesnească stentul din arteră, nu alta! Credeam că văzusem destule în viață cât să nu mă mai șocheze ceva! Văzusem, înainte de 1989, cum mulți păduchi căutau să ajungă în frunte. După 1989, am văzut invazia lor, cohorte întregi de gândaci jegoși, lacomi și periculoși invadând societatea românească – de la politică la artă. Păduchii atacă Leul din Podari!

Uriașul Tudor Gheorghe, olteanul genial din Podari-ul Doljului, a fost atacat, cu o furie dementă, de unu’, Daniel Funeriu. Îl acuză pe Tudor Gheorghe că l-ar avea drept idol pe Nicolae Ceaușescu, că cei treizeci de ani petrecuți din 1989 nu ar fi trecut “Degeaba” – așa cum este intitulat spectacolul maestrului.

Mai scrie Funeriu că tinerii eroi din 1989 nu ar fi murit chiar degeaba, că în acest timp de treizeci de ani România și viața românilor ar fi mers spre bine! Cică românii pot mânca oricând banane și că “respiră fericire”, că România stă la masă cu Germania, Franța și Spania, printre altele (da, stă și face sluj prin reprezentanții ei)!.

Ministrului Funeriu i se sopteste ca la scoala

Auzi, Funeriule, crezi că eroii din 1989 au murit ca să ajungă hoții, curvele, bețivii, panaramele, javrele, toate scursurile purulente, să conducă Țara?!

Auzi, mă ministrule petrovian, crezi că au murit cumva tinerii ca să ajungă alde Petrov, Elena, Attila Csecke, Videanu, Blaga, Igaș ”branconaj”, conjudețeanul tău arădean și colegul tău în Boc II, și ăștia de-acum, Turcan, Câțu, „Grindă”, Violeta,  și mulți, mulți alții asemenea, să-i conducă pe români?! Unde-i Funeriule, Flota, petrochimia (că tot ești chimist) etc., s-au băut?!

Băi, Funeriu, maestrul Tudor Gheorghe este fiul unui oltean condamnat politic pentru legionarism și care a făcut pușcărie grea la Aiud! A avut spectacole interzise pe vremea lui Ceaușescu!

Și chiar, apropo de Ceaușescu: țăranul ăla amărât din Scornicești și-a iubit țara, în felul lui, greșit, demonic în ultima fază, dar și-a iubit-o!

N-a fost prost și, mai ales, a fost demn în fața plutonului de execuție, o știu de la generalul Stănculescu și de la câțiva membri ai plutonului care l-a omorât! Și acum, hai să facem un exercițiu de imaginație.

Să ne închipuim, prin absurd, că Petrov sau cine vrei tu din ăștia, democrații de-acum care conduc țara de treizeci de ani, ar fi adus în fața plutonului, Doamne-ferește: și-ar uda nădragii?!

Funeriule, colegul tău de bancă – erou, și ceilalți eroi, or fi  murit ca să ajungă Țara precum Sodoma și Gomora, ca să plece româncele pe străzile Vestului, ca să fie abuzate, vândute, violate, și aici și-n Occident?!

Au murit ca să nu mai existe siguranța copiilor noștri în școli?! Au murit ca să-i protejăm din toate pozițiile statului – președinți, premieri, miniștri, procurori, judecători – pe cei care ne chelesc munții, ne fură pământurile, ne otrăvesc apele?!     

În afară de Funeriu, îl mai mușcă unul pe maestrul Tudor Gheorghe. Și ăsta îi dă tot cu banana, cu Bali, cu migrația. Unu’, Andrei Caramitru. Cine-i ăsta?

Tudor Gheorghe: Degeaba !

#News