Neti Sandu și efortul de a rămâne la fel ca acum 26 de ani

„Mă trezesc la ora două în fiecare dimineață să mă pregătesc”

Neti Sandu ne anunță de 26 de ani cum „ni se aliniază astrele”, iar în fiecare dimineață pare ca abia ieșită din cutie, chipul său părând neschimbat, la fel și tunsoarea care a consacrat-o, deși mulți au fost cei care au crezut că Neti poartă perucă. Însă pentru a arăta impecabil, Neti face eforturi uriașe, potrivit unei declarații făcute lui Cătălin Măruță, amfitrionul emisiunii „La Măruță”, citat de Click.  

„Toată lumea zice că nu e părul meu. După atâția ani, auzind vecinii că nu ar fi părul meu, la un moment dat s-a oprit o vecină și mi-a zis să nu mă supăr pe ea, dar să îi spun dacă e părul meu. I-am zis atunci că mă știe de atâția ani, cum să întrebe așa ceva. Nu am reușit, în 27 de ani, să îi conving că e părul meu. Eu mă trezesc la două în fiecare dimineață să mă pregătesc”, a mărturisit Neti în emisiunea sus-menționată.

De altfel, Neti nu a fost singura prezență feminină de la PRO TV care a fost nevoită să rămână statornică în privința aspectului exterior, prezentatoarele având stipulat în contract o astfel de clauză. Acesta este și motivul pentru care Andreea Esca, cea care în 1 decembrie 1995 ne întâmpina cu „Bună seara, România! Bună seara, București. PRO TV te salută”, are aceeași tunsoare.

Pe vremurile de după 1990, când horoscoapele abia își făceau simțită prezența în viețile românilor, o astfel de rubrică, zilnică, făcea deliciul multora, care ajungeau astfel să se ghideze după „stele”. Unii au luat foarte în serios ceea cele spunea Neti Sandu înfiecare dimineață, astfel că aceasta a ajuns să fie una dintre cele mai iubite prezențe de pe „sticlă”. „Prima dată nu aveam senzația de feedback, dar au venit operatorii cu bilețele din țară și îmi spuneau că am mulți fani în țară, erau saci de scrisori. Trebuia să gestionez toată situația asta. Nu m-am hotărât ușor, aveam 38 de ani și nu am crezut că mă vor păstra, pentru că restul aveau vreo 18 ani. Ei spuneau să vin să semneze contractul pentru emisiune. Am ajuns la terapie (n.r. psiholog), era normal. M-am dus pentru că se acumulaseră multe lucruri și aveam nevoie de un tonus”, a mai povestit Neti.

Neti Sandu a debutat la Pro TV alături de Florin Călinescu, în matinalul „Ora 7, Bună dimineața”.

Citește și: Andreea Esca, sigură pe sine, nu se vede plecată de la PRO