Ramona Gabor a spus „pas” întoarcerii în România

Este stabilită de aproape un deceniu în Dubai, locul pe care îl numește „acasă”

„Acasă” este locul în care fiecare se simte bine în „pielea lui”, chiar dacă de multe ori este departe de locul natal, chiar și la ore bune de zbor cu avionul.

Iar acest lucru este valabil și pentru Ramona Gabor, sora mult mai cunoscutei Monica Gabor, care i-a răspuns unui internaut că nu vrea să mai revină în România, țară din care a plecat în urmă cu aproape un deceniu. De altfel, dorința sa de a rămâne în Dubai a fost exprimată și astă vară, când a fost vizitată de Monica, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, aflată într-un moment de pauză în relația sa cu Mr Pink, iubitul chinez.

„Locuiesc in Dubai de nouă ani. Așadar, este orașul pe care îl numesc acasă. Nu știu dacă voi rămâne definitiv aici pentru că viața este imprevizibilă, însă în acest moment nu mă văd locuind în altă parte”, declarat Ramoa Gabor pentru Impact.

De altfel, aceasta nu doar că are parte de o viață de lux în Dubai, ci și de o afacere care îi aduce satisfacții, atât pe plan profesional, fiind creatoare de parfumuri, cât și financiar, acestea având un real succes în industria parfumurilor. „Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Întodeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca model, am avut, de-a lungul timpului, tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Facem livrări și în Europa, inclusiv în România”, a mai spus Ramona Gabor, la acea vreme.

Monica, revenire în SUA după „escapada” din Dubai

Minivacanța Monicăi, în Dubai, a pus „paie pe foc” zvonurilor cu privire la relația dintre aceasta și iubitul chinez, Mr Pink. Ba chiar se discuta la un moment dat de revenirea Monicăi în România, la brațul lui Irinel Columbeanu, cu care are împreună o fiică, Irina, o adolescentă ce pare să calce e urmele mamei sale, ca fotomodel.

Însă zvonurile nu s-au adeverit, mai mult, Monica a revenit în SUA, unde s-a afișat în continuare alături de iubitul chinez și fiul acestuia, semn clar că au lucrurile au revenit „în matcă”.

Citește și: Ramona Gabor știe cum să se facă „mai frumoasă”