Johnny Depp nu se întoarce, pentru moment, în franciza „Pirații din Caraibe”

Milioane de fani au așteptat întoarcerea lui Depp în rolul personajului Jack Sparrow, dar apropiați din partea actorului neagă astfel de informații apărute în spațiul public, scrie filmnow.ro.

Pe rețelele sociale a apărut zvonul cu privire la o posibilă „împăcare” între Disney și Depp, la mijloc fiind sute de milioane de dolari. Reamintim că studioul a renunțat la actor în 2018.

Depp a avut rolul principal în cinci filme din franciza cu pirați, în 15 ani, cel mai recent fiind lansat în 2017.

Studiol l-ar fi contactat pe actor pentru a reveni în franciza „Pirații din Caraibe”

Potrivit Poptopic, actorul discută despre un contract de 300 de milioane de dolari pe care Disney l-ar oferi pentru întoarcerea lui în rolul care l-a consacrat.

„Se pare că înțelegerea este ca Johnny Depp să revină în rolul Jack Sparrow în Pirații din Caraibe 6 și într-un spin-off Disney Plus despre viața timpurie a Căpitanului Perlei Negre. Ce-ți pot spune e că există un draft pentru ca Johnny Depp să reia rolul Jack Sparrow, așa că sperăm ca acesta să treacă peste concedierea din 2018 și să se reîntoarcă”, a precizat sursa.

Reamintim că în urmă cu o lună, jurații i-au dat dreptate lui Johnny Depp în procesul de defăimare dintre el și fosta sa soție. Juriul a decis ca actorul să primească 10 milioane de dolari în daune compensatorii și alte 5 milioane în daune punitive.

Judecătoarea Penney Azcarate a redus mai târziu suma totală a daunelor punitive la 350.000 de dolari pentru a respecta legile statului Virginia care nu permit plata unor daune mai mari, astfel că Amber Heard trebuie să îi dea lui Depp 10,4 milioane de dolari, în total, relatează Digi24.ro.

Citește și articolul: Amber Heard nu mai are bani. Actrița, obligată să-i plătească milioane de dolari lui Johnny Depp