Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, revine pe „sticlă”. Anunțul a fost făcut de acesta pe TikTok, unde a precizat că urmează să lanseze „o platformă dedicată exclusiv artei cinematografice”, iar că prima producție difuzată va fi una ce are ca temă subiectul momentului: Pandemia. Era destul de greu ca tocmai cel care a inventat-o pe „Elodia” să rateze un astfell de subiect.

Diaconescu, cel care prin notorietatea sa a înființat și un partid politic, Partidul Poporului Dan Diaconescu, are o interdicție de zece ani și jumătate de a vorbi în public. La momentul eliberării condiționate, judecătorii l-au informat pe Dan Diaconescu că va avea voie să vorbească public abia în 2025. Dar asta se pare că nu îl poate ține deoparte, astfel că anunțul făcut pe TikTok este unul ce captează atenția multora dintre susținătorii săi.

@ddhomecinema

##romania ##foryou ##dandiaconescu ##netflixromania ##homecinema ##romanian ##danvine

♬ original sound – ddhomecinema

„Bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain. DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul.

Până la marea premieră a filmului Pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme de cât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate ddhomecinema.ro”, a transmis Dan Diaconescu într-un clip postat pe TikTok.

De la serialul „Elodia”, la producția „Pandemia”

Dan Diaconescu a făcut senzație în urmă cu mulți ani, când un caz de dispariție a unei avocate din Brașov a devenit subiect de transmisii continue de la televiziunea acestuia. OTV-ul avea audiențeimportante, toată lumea dorind să afle ce s-a mai întâmplat cu Elodia, de altfel, acest caz a rămas neeluciat până astăzi.

„Sincer nu știu de ce am fost citat. Terminându-se scandalul cu Tolea de acum câteva zile m-am oferit acum să vă dau un nou prilej de discuții și un nou subiect. M-am hotărât să mărturisesc. De asta am venit aici. Să mărturisesc că Elodia nu a existat niciodată, că este un personaj fictiv inventat de mine și să parafrazez pe cineva «Eu am făcut-o, eu o omor». Să mărturisesc «crima» și bineînțeles, nici Tolea nu este străin de asta”, a declarat Diaconescu, înainte de intrarea la audieri la DIICOT Brașov, relata presa vremii.

Citește și: Stelian Ogică, de la „spaima loteriei”, la „spaima poliției din Bragadiru”