Doi soți din Iași, ordin de restricție reciproc deși locuiesc împreună

Ei nu se pot apropia la mai puțin de 3 metri, unul de celălalt

Sentinta
Sentinta

Doi soți din localitatea Ciurea, județul Iași, s-au dat reciproc în judecată, fiecare cerând să fie protejat de celălalt. Judecătorii au fost de acord, fără a stabili însă propriu-zis cine era agresorul și cine era victima, potrivit g4media.ro.

Bărbatul a fost obligat să păstreze o distanță minimă de trei metri față de soția sa, atunci când se aflau amândoi în casă și de 50 de metri, atunci când erau afară.

Aceleași condiții i-au fost impuse și femeii. Nici ea nu avea voie să se apropie la mai puțin de 3 metri, respectiv 50 de metri de soțul ei. Chiar locuind în aceeași casă, amândurora li s-a interzis să ia legătura cu celălalt, inclusiv telefonic sau prin corespondență. Ulterior, femeia a cerut evacuarea soțului din casă. Solicitarea femeii a fost susținută în instanță și de reprezentanții Secției 2 Poliție Rurală Ciurea, aceștia apreciind că o continuare a conviețuirii în același imobil a celor doi soți duce la încălcarea reciprocă a ordinului de protecție emis pentru fiecare. Magistrații au respins cererea. Femeia nu dovedise cu nimic faptul că viața sau integritatea fizică ori psihică i-ar fi fost amenințată de soț.

Avertizare de caniculă în 16 judeţe şi în București