O femeie a cheltuit 20.000 de dolari pe operații estetice, însă tot singură e!

Concluzia? Bărbații par să se sperie atât de femeile mai puțin frumoase, cât și de cele prea frumoase!

Foto: preluare peroz.ro

Cu toate că a cheltuit, nici mai mult, nici mai puțin, de 20.000 de dolari pe operații estetice, o femeie de 26 ani încă nu și-a găsit iubirea vieții, așa cum spera înainte să investească atât de mulți bani în aspectul său fizic.

În ciuda atâtor operații estetice, Celine Centino este tot singură

Ani sacrificați și zeci de mii de dolari cheltuiți pe operații estetice. Iată sacrificiile pe care Celine Centino le-a făcut ca să-și găsească, în sfârșit, un iubit. Cu toate astea, de 7 ani de zile pare că niciunul dintre bărbații de pe această planetă nu-și dorește, totuși, o relație cu aceasta.

Dacă înainte de operații, Centino era cosiderată a fi rățușca cea urâtă, imediat după situația s-a schimbat, tânăra investind o mică avere în modificări faciale și corporale, cu scopul de a scăpa de singurătate. Culmea, aceasta tot singură e și în ziua de azi!

Care ar fi explicația?

Potrivit propriilor declarații ale femeii, conform The Sun și citate de Peroz.ro, bărbații ar fugi de Celine pentru că acum e prea frumoasă. „Am ieșit în oraș cu prietenii, iar bărbații mă priveau, se uitau la mine de parcă ar fi vrut să mă mănânce, însă atunci când le zâmbeam să-i invit să se apropie de mine, niciodată nu o făceau.”, a povestit aceasta, potrivit surselor citate anterior.

Atât de mult își dorește femeia un iubit încât a anunțat că, în ciuda faptului că acum arată foarte bine, nu are pretenții nemaipomenite de la eventualul viitor partener și că își dorește pe cineva cu care să-și petreacă timpul și care să-i aline singurătatea.

Citește și: Loredana, „ca din cutie”, urmare a unui stil de viață sănătos