Se desparte Iulia Vântur de Salman Khan? Ce spune vedeta

Vedeta a venit singură în România. Însă asta nu e tot: a fost în vacanță în Grecia doar cu prietenele ei!

Foto: preluare Playtech.ro

Acum câțiva ani, Iulia Vântur devenea fata de pe prima pagină, când decidea să se mute în India, în urma relației pe care aceasta o începea cu actorul de Bollywood, Salman Khan. Tot în acea perioadă, fosta prezentatoare de televiziune cucerea India, devenind faimoasă chiar și acolo. Ba mai mult, aceasta își încerca norocul inclusiv într-un film muzical indian, unde interpreta o melodie.

Însă ce se întâmplă acum cu relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur?

Cum Iulia Vântur a venit, de curând, înapoi în România, presa s-a întrebat dacă nu cumva aceasta s-a despărțit de Salman Khan, iubitul său indian. Cu toate că, discretă, cum o știm, vedeta a refuzat să vorbească direct despre asta, a lăsat să se înțeleagă că relația celor doi încă nu s-a sfârșit. „Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am făcut de toate aici, dar clar o parte din viața mea e și în India. Amândouă fac parte din viața și sufletul meu. E foarte clar că aici e mult mai divers, mai bogat, am toți prietenii de o viață aici, familia. Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag”, a declarat Vântur, drept explicație a faptului că se află în România.

„Mai am și niște lucruri de rezolvat în România, că doar vin rar, am venit după un an și ceva.Și e așa de bine acasă, să mă revăd cu prieteni, colegi, m-am văzut cu oameni pe care nu i-am mai văzut de ani de zile.(…) Nu mi-am făcut încă planuri de ziua mea. Nu știu cât voi mai sta în România, în funcție de cum rezolv lucrurile”, a mai spus Iulia Vânturi, citată de WOWBiz.ro.

Citește și: O femeie a cheltuit 20.000 de dolari pe operații estetice, însă tot singură e!