Mașina unui polițist din Teleorman lovită de mașina unui tânăr pe care îl amendase

Se pare că șoferul de 23 de ani ar fi lovit intenționat mașina polițistului de 26 de ani, drept răzbunare

Politie
Politie sursa foto pixabay

Un poliţist a fost victima unui accident în Teleorman. Mașina acestuia a fost lovită de un șofer căruia agentul îi confiscate talonul auto cu mai mult timp în urmă, potrivit ziare.com.

Se pare ca șoferul de 23 de ani ar fi lovit intenționat mașina condusa de polițistul de 26 de ani, drept răzbunare.

În urma coliziunii celor două mașini, poliţistul şi prietena lui, care stătea în dreapta, dar și șoferul celeilalte mașini au ajuns la spital. O cameră de supraveghere a filmat lovirea automobilului poliţistului, fără să frâneze sau să evite impactul. Potrivit martorilor ar fi fost un atac în stil mafiot. Soferul ar fi accelerat când l-a văzut pe agent. Ambii tineri sunt din localitatea Peretu. După ce polițistul ar fi reținut talonul tânărului consătean, ar fi adresat amenințări atât la adresa omului legii, cât și a familiei acestuia.

Totul a început în martie, în Roșiorii de Vede, când în urma unui control de rutina, polițistul a reținut talonul șoferului cu Mercedes.

A doua zi după acest eveniment, polițistul, tatăl acestuia și iubita sa au început să primească telefoane cu număr ascuns de la persoane din anturajul celui căruia i-a fost reținut talonul. Duminica, tânărul de 23 de ani ar fi văzut polițistul aflat în timpul liber, în trafic, ambii fiind la volan. El ar fi întors pe linie continua cu intenția de a-l izbi pe omul legii, care se pregătea să iasă de pe un drum secundar, conform declarațiilor martorilor. Acesta ar fi accelerat și intrat din plin în mașina agentului. Ambii șoferi, dar și pasagera din mașina polițistului, au suferit răni în urma impactului, ajungând la spital. Politia a deschis dosar penal, urmând ca colegii victimei sa adune probe pentru a stabili exact starea de fapt.

Doi soți din Iași, ordin de restricție reciproc deși locuiesc împreună