Mai multe victime ale exploziei de la magazinul Dedeman din Botoșani, în stare gravă

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași sunt internați trei pacienți

Spital
Spital sursa foto pixabay

Explozia care a avut loc la magazinul Dedeman din municipiul Botoșani a ajuns la un bilanț de 15 victime. Opt dintre acestea au fost externate de la Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani, starea pacienților rămași sub supraveghere medicală variind, potrivit ziare.com.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași sunt internați trei pacienți

Doi dintre aceștia se află într-o stare stabilă și au o evoluție favorabilă, în timp ce al treilea pacient este intubat, cu un prognostic incert. În București, la Spitalul Clinic de Urgență (Floreasca), doi pacienți sunt în continuare în stare gravă, unul dintre aceștia fiind recent detubat, însă ambii rămân sub supraveghere strictă.

În Botoșani, la Spitalul Județean de Urgență “Mavromati”, doi pacienți au o stare generală bună și o evoluție favorabilă.

Unul dintre aceștia urmează să fie externat în cursul zilei de astăzi. Această situație reflectă eforturile intense ale personalului medical de a asigura cele mai bune îngrijiri pentru victimele tragediei din Botoșani, care continuă să fie sub strictă monitorizare. Vineri, 7 iunie, s-a produs o explozie urmată de un incendiu la un magazin de bricolaj din municipiul Botoşani, care s-a soldat cu mai multe victime printre angajații și clienții magazinului.

Mașina unui polițist din Teleorman lovită de mașina unui tânăr pe care îl amendase