Radu Pietreanu, cunoscut ca și Costel de la „Vacanța Mare”, a vorbit la „Teo Show” despre viața sa și greutățile prin care a trecut. Alături de el a fost și soția sa, Mihaela, care a vorbit despre relația lor.

Pietreanu a trecut prin momente de cumpănă în urmă cu câțiva ani, când și-a vândut casa și cu toții banii strânși a plecat în Turcia pentru a se opera de o boală gravă.

În acea perioadă dificilă, persoana care i-a fost mereu alături a fost soția sa. Acesta a spus că s-a bucurat enorm când s-au mutat la Azuga, renunțând la aglomerația și poluarea din Capitală.

Brand de țară: Vacanța Mare. Radu Pietreanu, un geniu al comediei românești post-comuniste

 „M-am bucurat enorm. Mie îmi plăcea zona. Boala lui nu a fost decât o lecție și a ajutat foarte mult la creșterea noastră. Scopul meu în viață este să investesc cât mai mult în mine și să cresc. Că a fost greu… a fost. Nu regretăm nimic. Totul greul pe care l-am avut ne-a ajutat să fim cine suntem astăzi”, a spus soția lui Pietreanu.

Costel de la Vacanța Mare a mai precizat că în primii ani de activitate, acesta avea și câte 25 de spectacole pe lună, fiind preocupat mai tot timpul de „tâmpenii.”

„Intrasem într-un carusel pe care nu-l puteam controla, o depresie care mă mânca pe dinăuntru fără să îmi dau seama de ea. Boala a fost o lecție. Atunci mi-am dat seama că mi-am neglijat familia, prietenii, pe mine. Pentru ce? După ce am avut lecția aia… Acum sunt atât de fericit chiar dacă nu am niciun spectacol, pentru că sunt, pentru că suntem împreună și stăm undeva… într-un colț de Rai”, a spus actorul.

Totodată, acesta a mai precizat că erau zile la rând când muncea până la 2 noaptea, publicul fiind cel care îi încărcau bateriile prin aplauzele lor. Întrebată cum a fost relația cu actorul, Mihaela a mărturisit că în primii ani a fost doar o umbră, ea încercând să-i arate că viața nu înseamnă doar bani.

La emisiunea de pe Kanal D, Pietreanu a mai spus că a trecut și prin acel moment când a fost despărțit de viață.

„Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni. Eram un cadavru întins pe canapea și am zis: «Vreau scandal! Nu vreau liniștea aia de sus și pacea aia». Am luat cadavrul ăla de 60 de kilograme cât am mai rămăsese și am luat-o așa câte un pas, câte doi, tratament, nu știu ce”, a concluzionat celebrul actor.

Citește și: Pietreanu, de la comendiant second-hand, la poet de mâna a treia