Foto: preluare PRO TV

Cunoscutul rapper român, Puya, pe numele real Dragoș Gărdescu, a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de către polițiști sub influența drogurilor.

Artistul a fost prins drogat la volan în București, ieri în jurul prânzului, la un control de rutină în zona Dorobanți.

După ce oamenii legii i-au făcut un alcooltest și rezultat a fost negativ, la drugtest, aparatul a indicat clar că Puya consumase cocaină.

Puya și trecutul său tumultos. Ce se va întâmpla cu cariera sa

De asemenea, dacă INML va confirma rezultatul înregistrat de aparatul DrugTest, Puya va fi trimis în judecată.

„În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, arată un comunicat al poliției, informează Libertatea.

Reamintim că în urmă cu mulți ani, Puya a mărturisit că a făcut patru luni de pușcărie în Belgia, Bruxelles, după care a fost pus în libertate. Artistul nu a vrut să spună motivul pentru care oamenii legii de acolo au decis să îl aresteze.

Potrivit mai multor surse din anturajul lui Puya, acesta s-ar fi ocupat în perioada respectivă cu falsificarea de carduri. Interpretul a spus, în acea perioadă, că viața la pușcărie în Belgia este mult mai grea decât cea din România.

„Înca nu sunt pregatit să vorbesc despre cele întamplate”, a spus Puya atunci. Dragoș Gărdescu activează pe scena hip-hop de 27 de ani, primul album pe care l-a lansat fiind alături de La Familia în 1997, intitulat Băieți de cartier. De asemenea, primul contract semnat cu o casă de producție l-a avut la vârsta de 17 ani.

Citește și articolul: Puya cere societății să-i accepte faptul că el nu-i poate accepta pe alții