Copil de 9 ani din Galați mort după ce a căzut cu bicicleta

Copilul s-a dezechilibrat, iar ghidonul bicicletei i-a intrat în gât.

Bicicleta
Bicicleta sursa foto pixabay

Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă, pe faleza superioară a Dunării din Galaţi, sub privirile părinţilor şi a unui frate,  ghidonul lovindu-l puternic în gât. Incidentul s-a produs duminică seară, pe trotuarul aferent bulevardului Marea Unire, din municipiul Galaţi, în zona unui parc intens circulat, potrivit g4media.ro.

Conform IPJ Galaţi, s-a stabilit că minorul mergea pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian.

Atunci când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, autoaccidentându-se. La scurt timp după producerea accidentului, minorul şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în stop cardio respirator. Echipajul medical sosit la faţa locului, după aplicarea manevrelor de resuscitare, l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Galaţi, unde băieţelul a decedat. Minorul era însoţit de părinţii săi şi de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier. Cristian Popescu Piedone vrea să facă un târg popular în Vitan, unde comunitatea să socializeze