Horoscop azi, miercuri 1 martie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest definitoriu al zilei este redat de trigonul Lunii de pe Gemeni cu planeta Saturn de pe Vărsător. Acest unghi astral ne vorbește de: ponderație, seriozitate, conștiinciozitate, responsabilitate, perseverență, prudență, fidelitate, corectitudine și stoicism.

BERBEC

Veți comunica într-un mod mai afectiv, sensibil și gentil! Puteți câștiga și prietenia unei persoane mai mature, serioase, capabile și bine cotate în plan social!

TAUR

Astrele vă relevă o zi cu spor la bani! Totodată, vă veți reliefa și cumva mai abili și competenți. Vi se mai preconizează și o consolidare forte sub raport social, profesional!

GEMENI

Vă veți arăta mai sensibili, drăgălași și romantici! Veți atrage energii și evenimente pozitive asupra dumneavoastră! Puteți primi și o veste de bun augur despre ori de la o persoană mai în etate de la mare distanță!

RAC

Vă veți prezenta cumva mai creativi și mai fertili sub raport mental, intelectual! Puteți beneficia și de susținerea discretă a unei femei mai în etate! Mai puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut ori de o restituire.

LEU

Puteți obține prietenia unei femei mai mature. În viața de cuplu vi se prezintă evenimente satisfăcătoare! Este o zi bună și pentru afaceri și treburi de ordin legal!

FECIOARĂ

Astrele vă relevă o zi de succes sub raport profesional! La locul de muncă vă veți arăta foarte implicați, harnici și capabili! Vi se preconizează și o semnificativă remediere în cele ce țin de starea de sănătate!

BALANȚĂ

Aveți parte de o zi fericită pentru studiu, examinări și călătorii! În viața sentimentală veți resimți mai multă stabilitate, ordine, seriozitate și predictibilitate!

SCORPION

Aștrii zilei vă prevăd o zi cu deosebite satisfacții sentimentale! Este o zi indicată și pentru proiecte majore legate de casă! O persoană mai în etate din familie vă va fi de mare folos!

SĂGETĂTOR

Veți avea parte de o zi împlinitoare în viața de cuplu! Vă veți reliefa cumva mai raționali, practici și conservatori în judecată! Puteți primi și o veste mai importantă!

CAPRICORN

Vi se prevede o ameliorare în planul sănătății! O femeie ceva mai matură de la locul de muncă vă va fi de mare ajutor! Vi se mai preconizează și o stabilizare fermă sub raport financiar!

VĂRSĂTOR

Astrele vă relevă o zi cu frumoase reușite în cele ce țin de dragoste, amor! Vă veți reliefa și cumva mai serioși, responsabili, organizați, disciplinați și perseverenți!

PEȘTI

Raporturile cu familia se vor arăta calde, armonioase și înfloritoare! Vi se mai preconizează și o semnificativă remediere în planul sănătății! Vă veți arăta și cumva mai rezistenți, dar și mai sobri, sub raport mental, intelectual!

Horoscop HashtagNews