Horoscop azi, luni 30 ianuarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este oferit de trigonul Soarelui de pe Vărsător cu planeta Marte de pe Gemeni. Acest formidabil aspect ceresc ne vorbește de: onorabilitate, ambiție, asertivitate, tenacitate, capabilitate, vitalitate, pragmatism, determinare și vitejie.

BERBEC

Puteți obține prietenia ori protecția unui bărbat mai influent și respectabil. Totodată, veți comunica și cumva mai direct, tranșant și viguros!

TAUR

Vi se preconizează un succes încântător în planul carierei! Puteți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Vă veți arăta și ceva mai ambițioși sub raport financiar.

GEMENI

Este un moment foarte bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! Aveți o zi prielnică și pentru acțiuni și activități ce necesită forță fizică, dar și tărie mentală!

RAC

Puteți rezolva cu brio o chestiune importantă ce ține de un împrumut ori de o restituire. Vi se mai poate prezenta și o remediere forte în planul sănătății.

LEU

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze intense și pasionale! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Vă mai puteți realiza și unele planuri de viitor foarte ambițioase și temerare.

FECIOARĂ

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! Se mai relevă și că veți fi percepuți drept oameni de calitate, de ispravă de către societate.

BALANȚĂ

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat mai tânăr de la mare depărtare.

SCORPION

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat mai influent din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mari legate de casă. Din păcate, aveți parte și de un risc ceva mai semnificativ de accidente!

SĂGETĂTOR

Veți comunica într-un mod mai elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat cumva mai matur. Aveți parte de o zi excelentă atât în viața maritală, cât și în planul afacerilor.

CAPRICORN

În această zi puteți obține un rezultat financiar minunat! Vi se mai prezintă și o ameliorare chiar importantă în cele ce țin de sănătate! La job veți munci cu capabilitate și măiestrie.

VĂRSĂTOR

Astrele vă relevă cumva mai viguroși, capabili, demni, spectaculoși și dominanți. Aveți parte de șanse înalte de reușită când vine vorba de întreceri, competiții și concursuri!

PEȘTI

Aștrii vă arată cumva mai creativi și meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe cumva mai curioase! Se mai relevă și că veți manifesta o natură cumva autoritară și înflăcărată în raport cu membrii familiei!

Horoscop HashtagNews