Horoscop azi, sâmbătă 10 septembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest definitoriu al zilei este redat de către opoziția Lunii de pe Pești cu Soarele de pe Fecioară, marcând fenomenul de Lună Plină. Acest unghi astrologic mai turbulent ne vorbește de: stres, necazuri, pericole, inconstanță, ghinioane, insuccese și conflicte. Așadar, cam este necesar să căutăm să fim ceva mai prudenți, înțelepți, practici, stoici și rezistenți sub aspect mental pentru a putea depăși mai facil și mai eficient provocările acestei zile mai agitate.

BERBEC

Încercați să vă menajați și să vă ocrotiți ceva mai atent starea de sănătate. Vi se pot reliefa unele probleme ce țin îndeosebi de sistemul digestiv, iar în cazul femeilor și de sâni. Aveți grijă și cu volumul de muncă de la job!

TAUR

Vă puteți aștepta la unele dificultăți în relația cu o prietenă mai matură. Din păcate, în viața romantică vi se preconizează unele evenimente destul supărătoare! Se mai pot ivi și unele probleme legate de copii!

GEMENI

Vi pot reliefa unele mici neajunsuri de ordin social, public! Relația cu șefii poate cunoaște o ușoară tensionare. Aveți grijă să nu intrați într-un conflict mai aprig cu un bărbat cu putere și cu autoritate din familie!

RAC

Din păcate, nu aveți o zi tocmai fastă pentru studiu, evaluări, drumuri și călătorii. Puteți primi și o veste mai neplăcută de la o femeie mai matură de la mare distanță! Fiți mai sensibili și diplomați în comunicare!

LEU

Aveți parte de un mic risc de incidente ori accidente din neatenție, deci fiți ceva mai precauți! Puteți resimți și o stare emoțională ușor cam tensionată. Se poate releva și o pagubă financiară însemnată!

FECIOARĂ

În viața de cuplu se pot prezenta mici episoade mai iritante emoțional! Nu este o zi fastă pentru afaceri, tranzacții, negocieri, contracte, litigii și alte treburi ce țin de acte în general. Căutați să vă tineți în frâu tarele, defectele!

BALANȚĂ

Puteți resimți unele mici probleme de sănătate! La locul de muncă puteți întâmpina ușoare divergențe cu o colegă mai matură! Puteți atrage dușmănia ascunsă, chiar ocultă, a unui bărbat mai influent!  

SCORPION

Din nefericire, vi se preconizează o zi ceva mai tensionată în viața romantică. Totodată, vă puteți simți și cumva mai puțin populari și apreciați. Încercați să nu vă certați cu vreun prieten mai influent și prestigios!

SĂGETĂTOR

Vi se pot reliefa unele mici probleme legate de o femeie mai în etate din familie! Nu este o zi de bun augur pentru a vă ocupa de treburi ce țin de casă. Nu luați decizii majore în carieră!

CAPRICORN

Puteți resimți o stare mentală cumva mai agitată și tensionată. Totodată, puteți întâmpina și unele mici probleme de comunicare! Nu este, sub nici o formă, o zi prielnică pentru călătorii mai lungi, mai ales în afara țării!

VĂRSĂTOR

Vi se pot reliefa unele mici dificultăți de ordin material, financiar. Încercați să nu vă îndatorați cu banii prea semnificativ! Aveți parte și de un risc mai ridicat de incidente sau accidente, deci fiți ceve mai atenți!

PEȘTI

Puteți manifesta un comportament cam inconstant, neechilibrat și capricios! Ar fi de foarte bun augur dacă ați încerca să fiți ceva mai practici, logici și organizați! Evitați conflictele în viața maritală!

Horoscop HashtagNews