Horoscop azi, vineri 21 iulie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul astral dominant al zilei este redat de opoziția lui Marte de pe Fecioară cu planeta Saturn, aflată în mișcare aparent retrogradă, de pe Pești. Acest unghi astrologic mai periculos ne vorbește de: severitate, inhibare, pesimism, încăpățânare, frustrare, egoism și blocaje. Soluția depășirii mai tuturor turbulențelor aduse de către acest aspect astral mai problematic stă, în principal, în dezvoltarea și cultivarea unor trăsături și calități ce țin de: încredere de sine, stăpânire de sine, ambiție, determinare, perseverență, vigoare și înțelepciune.

BERBEC

Îngrijiți-vă, mult mai atent, de sănătate! La locul de muncă puteți întâmpina unele divergențe mari în relația cu un coleg mai tânăr! Din păcate, puteți atrage și dușmănia ascunsă a unei persoane mai mature!

TAUR

Din nefericire, vi se preconizează o zi chiar severă în viața romantică. Totodată, nu aveți parte de o zi cu noroc nici pentru întreceri și competiții. Mai există și riscul unui conflict mai dur cu un prieten mai în vârstă sau doar mai vechi.

GEMENI

Vi se pot reliefa unele probleme mai tăioase legate de un bărbat mai tânăr din familie! Nu este o zi de bun augur nici pentru a vă ocupa de treburi ce țin de casă în general. În planul profesiei vă puteți lovi de unele blocaje serioase.

RAC

Puteți resimți o stare mentală cumva mai irascibilă, agitată și impulsivă. Fiți mult mai diplomați și controlați în discurs! Nu vă este, sub nici o formă, o zi indicată pentru călătorii spre meleaguri străine!

LEU

Vi se pot reliefa unele dificultăți importante de ordin material, financiar. Aveți și un risc ceva mai înalt de accidente, deci fiți mult mai prudenți și grijulii!

FECIOARĂ

Puteți manifesta un comportament cam dur, sever, impulsiv, vulcanic și combativ! În viața maritală vi se pot ivi unele divergențe chiar serioase!

BALANȚĂ

Puteți atrage dușmănia secretă a unui bărbat mai tânăr. Fiți mult mai atenți și cu sănătatea! La locul de muncă vi se poate reliefa un conflict cu o persoană mai în etate.

SCORPION

Vă puteți aștepta la unele dificultăți mai semnificative în relația cu un prieten mai tânăr. Și în dragoste vi se pot isca unele conflicte mai aprigi! Nu vă lansați în aventuri financiare speculative!

SĂGETĂTOR

Nu luați decizii mari sub raport profesional! Căutați și să nu vă certați cu șefii! Vi se mai pot prezenta și unele necazuri legate de o persoană mai vârstnică din familie.

CAPRICORN

Din păcate, aveți o zi cam ghinionistă pentru studiu, evaluări, drumuri și călătorii. Puteți primi și o veste mai neplăcută despre sau de la un bărbat mai tânăr de la mare distanță! Fiți ceva mai diplomați și empatici în comunicare!

VĂRSĂTOR

Aveți parte de un risc major de incidente ori de accidente din neatenție, deci fiți mult mai precauți! Încercați să fiți și ceva chibzuiți și moderați cu gestionarea bugetului!

PEȘTI

Din nefericire, vi se arată o zi chiar vulcanică, explozivă în viața de cuplu! Nu aveți parte de o zi fastă nici pentru afaceri, tranzacții, negocieri și contracte. Încercați să vă mai temperați eventualele porniri egoiste, ursuze și critice!

Horoscop HashtagNews