Horoscop azi, duminică 28 august 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest principal al zilei este redat de cuadratura Soarelui de pe Fecioară cu planeta Marte de pe Gemeni. Acest unghi astral ne vorbește de: impulsivitate, duritate, combativitate, neșansă și pericole. Prin urmare, pentru a depăși mai rapid și facil hopurile acestei zile mai încercate, astăzi va trebui să încercăm să dăm dovadă de ceva mai multă înțelepciune, calmitate și temperație.

BERBEC

Puteți resimți unele probleme de sănătate mai serioase! La locul de muncă puteți intra în conflict cu un bărbat cu autoritate! Fiți ceva mai amiabili, diplomați și moderați în discurs!

TAUR

Din nefericire, astrele vă preconizează o zi cu destul de multe supărări în plan romantic, amoros! Se pot ivi și probleme legate de proprii copii! Vi se relevă și o potențială pagubă bănească!

GEMENI

Există riscul unui conflict destul de aprig cu un bărbat cu putere și cu autoritate din familie! Nu este o zi de bun augur pentru proiecte majore legate de casă! Încercați să vă depășiți tendințele impulsive ori combative!

RAC

Puteți primi o veste mai puțin bună de la sau despre un bărbat mai influent și prestigios! Nu este, per general, o zi de bun augur pentru raporturi sociale! Vi se pot reliefa și unele probleme de sănătate mai severe!

LEU

Încercați să fiți ceva mai echilibrați și economi în cheltuieli! Vi se poate releva și un potențial conflict cu un prieten mai tânăr! Planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele perturbări serioase în această zi!

FECIOARĂ

Vă puteți arăta cumva mai aroganți, vanitoși și orgolioși, fiind necesar să vă corectați comportamentul! Din păcate, există riscul să luați o decizie foarte greșită în cele ce țin de carieră!

BALANȚĂ

Încercați să fiți ceva mai optimiști și voioși! Nu vă lăsați dominați de griji și de gânduri rele! Nu vă sunt indicate călătoriile pe distanțe foarte mari! Puteți primi și o veste mai neplăcută despre sau de la un tânăr de la mare depărtare!

SCORPION

Din păcate, vi se poate reliefa o ceartă cu un prieten mai influent și asertiv! Ar fi indicat să evitați să vă îndatorați financiar! Vi se mai relevă și un risc important de accidente ori incidente, așadar fiți ceva mai precauți!

SĂGETĂTOR

Vi se pot arăta unele necazuri mai semnificative sub raport profesional și social! Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, negocieri și tranzacții majore! Fiți mai afectuoși și mai tandri în viața de cuplu!

CAPRICORN

Nu aveți o zi bună pentru studiu, examinări și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai nefavorabilă de la un bărbat de pe alte meleaguri! La locul de muncă vi se poate prezenta un conflict cu un coleg mai tânăr!

VĂRSĂTOR

Vă puteți arăta cumva mult prea dominanți, capricioși și plini de sine, fiind necesar să vă mai înfrânați tarele! Evitați să vă împrumutați! În dragoste puteți avea parte de unele evenimente mai turbulente!

PEȘTI

Vi se pot prezenta unele neînțelegeri destul de severe în viața maritală! Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, tratative și negocieri! Vi se pot reliefa și unele stricăciuni semnificative legate de mediul fizic al casei!

Horoscop HashtagNews