Cristian Bulfon nu este un nume care spună prea multe, nu la o primă vedere. Cel puțin nu la nivel național. Potrivit spuselor acestuia, intrarea sa atât în politică, cât și în administrație s-a produs pe vremea când USR-ul era USB, ajungând în Consiliul Local al Sectorului 1 al Capitalei.

Cristian Bulfon o părăsește pe Clotilde Armand pentru „independență”

De-atunci par să se fi schimbat multe. Cristian Bulfon nu mai rezonează cu USR-ul, preferând să candideze independent. Potrivit spuselor acestuia, „acel “altfel” de mod în care USR declarase că vrea să facă administrație – și care pentru mine însemna treabă bună pentru cetățeni – era de fapt tot politică de partid care nu avea legătură cu ce vroiau sau aveau nevoie oamenii.
Și pentru că am fost nevoit să sancționez prin vot diferit deciziile luate doar politic, antagonice cu interesele celor din sectorul nostru, în 2018, am fost exclus din partid.”, declară Cristian Bulfon.

Astfel, exclus din USR pe motiv de „nepotrivire de caracter”, Bulfon alege cariera indepedentă, sperând ca istoria recentă a acestuia să-i spună povestea, în locul lui.

Cât despre viitor, Cristian Bulfon declară că realizările sale de până acum îi seversesc pe post de CV, adăugând că, indiferent dacă va mai face sau nu parte din administrație, va continua să participe activ:„Tot ce-am realizat, face parte doar din dorința de a fi implicat și activ în rezolvarea problemelor din Sectorul 1 și chiar dacă în viitor nu voi mai face parte din administrației, voi continua să rămân fidel crezului că oamenii, chiar pot participa la viața comunității în care trăiesc și o pot înbunătății. Iar calitatea de consilier este trecătoare, pe când cea de cetățean este permanentă atunci când vrei.”, a conchis Cristian Bulfon.

Citește și: Dan Tudorache îi cere demisia lui Alexe de la „Mediu”

#News