Firea, sprijin din partea PSD, pentru a bloca PNL în Parlament. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că a obţinut sprijin din partea parlamentarilor PSD pentru a fi respins proiectul PNL prin care se interzice Primăriei să plătească subvenţia la apă caldă şi căldură.

Firea, sprijin din partea PSD, pentru a bloca PNL în Parlament

„L-am rugat pe Marcel Ciolacu să susţină toate proiectele de modernizare şi de dezvoltare ale Capitalei. Avem nevoie în primul rând de sprijin în Parlament pentru ca proiectul de lege al PNL, anunţat de ministrul PNL al Economiei, care interzice Primăriei Capitalei să plătească în beneficiul bucureştenilor subvenţia pentru apă caldă şi căldură să nu treacă.

Să nu treacă niciodată, pentru că în blocurile din Bucureşti, cele vechi, de dinainte de Revoluţie, nu locuiesc bucureşteni bogaţi. Dacă ar fi fost atât de bogaţi şi ar fi avut venituri mari, s-ar fi mutat la o casă, la o vilă, în judeţul Ilfov sau s-ar fi mutat într-un bloc nou, într-o clădire nouă, cu alte facilităţi.

Facturi triple la întreținere, dacă proiectul PNL este aprobat

Prin urmare, noi nu îi considerăm bogaţi, sunt medici, profesori, muncitori şi au nevoie în continuare de subvenţie. (…) Am obţinut sprijin din partea domnului Ciolacu, majoritatea noastră din Parlament să blocheze acest proiect al austerităţii în Capitală”, a spus Gabriela Firea, într-o conferinţă de presă, la finalul Conferinţei extraordinare a PSD Bucureşti.

Citește și Nicușor Dan vrea cu orice preț la Primăria Capitalei. Plan nou pus la cale

Firea a adăugat că, dacă acest proiect al PNL ar fi adoptat în Parlament, „s-ar tripla facturile în Bucureşti, ceea ce este foarte grav”.

#NEWS