psd acuza
Foto: Iulia Kelt

Eliminarea gratuității transportului feroviar, o greșeală

Cum cei din PSD pândesc orice greșeală a celor din PNL, ăsta fiind deja un lucru știut. Acestea fiind spuse, iată că social democrații au atacat încă odată modul de a opera a guvernului Orban, declarând pe pagina lor oficială de Facebook cum că PNL se joacă alba-neagra cu transportul elevilor.

Astfel, cei din PSD acuză ministerul Educației de faptul că a ales să elimine gratuitatea elevilor în transportul feroviar, considerând asta o mare greșeală.

Populiști de carton, așa cum îi știm pe PSD-iști, o astfel de reacție din partea lor nu miră pe nimeni, ba chiar putem sesiza acolo, printre cuvinte, o ușoară tentă electorală, așa cum ne-au obișnuit.

Citește și: Iohannis avertizează: lipsa educației naște monștri

”Guvernul Orban nu înțelege că NU poți juca alba-neagra cu transportul elevilor! Prostia și iresponsabilitatea nu pot fi ascunse sub preș de PNL. Viciile grave de fond nu sunt simple erori materiale și nu pot fi rezolvate printr-o altă ilegalitate!

Soluția rațională pentru a pune capăt acestei harababuri legislative este una singură: trecerea actului normativ prin Parlament în procedură de urgență.”, arată cei de la PSD pe contul lor de Facebook.

Citește și: Biblioteca Bookster provoacă scandal pe piața cărții din România

#News