Sursa foto: Twitter

La o lună după ce toată lumea a fost șocată de gestul lui Will Smith de la gala Oscar 2022, mama prezentatorului Chris Rock a venit cu noi informații despre palma lui Smith.

Rose Rock a precizat, la un post de televiziune din Carolina, că totul ar fi fost înscenat, dar după ce l-a auzit pe Will Smith în timp ce strigă la copilul ei, aceasta și-a schimbat total părerea.

„Ai reacționat la faptul că soția ta s-a uitat ciudat și te-ai dus și i-ai făcut ziua mai bună, deși râdea în hohote când s-a întâmplat”, s-a adresat parcă ea lui Smith.

„Palma lui Smith” a devenit mai importantă decât războiul dintre Ucraina și Rusia

De asemenea, Rose Rock a mărturisit că atunci când Smith a decis să-i lovească copilul cu o palmă, aceasta a fost destinată tuturor. Mai mult, ea s-a arătat dezamăgită de faptul că apariția fiului ei a fost umbrită de acest incident, și că nimeni nu a băgat în seamă discursul lui.  

Când i-a dat o palmă lui Chris, ne-a dat tuturor. M-a pălmuit pe mine”, a concluzionat Rose Rock.

Imediat după acel incident, Rose l-a sunat pe fiul său și l-a lăudat pentru modul în care a reacționat. Chiar dacă a fost tristă și furioasă, ea a reușit să își țină sentimentele negative în frâu.

Chris Rock își vede de activitate, iar biletele sale pentru showurile de comedie pe care le ține în Statele Unite se vând în câteva ore. Acesta a mărturisit în urmă cu două săptămâni că nu vrea să vorbească despre incidentul cu Will Smith, afirmând că este necesar să se pregătească pentru showurile pe care le are programate în următoarele luni.

„Sunt bine, am pregătit un întreg show și nu vorbesc despre asta până când nu sunt plătit. Viața e bună. Mi-am recuperat auzul”, a spus Chris Rock în California.

Reamintim că Will Smith a urcat pe scena de la gala premiilor Oscar și l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock după ce acesta s-a amuzat pe seama nevastei sale și a problemei medicale cu care se confruntă.

Citește și articolul: Will Smith a primit „o palmă” din partea producătorilor de filme de la Hollywood