Andrei Aradits recunoaște valoarea femeii din viața sa

„Eu mai mult de 3%, 5% nu cred că făceam. E groaznic”

Actorul Andrei Aradits simte pe pielea sa ce înseamnă să fie „și mamă, și tată” pentru fiul său adolescent, după ce soția i-a plecat la un curs de specializare în yoga, tocmai în India. Iar pentru câteva luni, vorba aia, „el centrează, el dă cu capul”. Experiența cu care se confruntă, prima de acest fel, îl face pe cel din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva” să aprecieze cu adevărat valoarea pe care o are femeia din viața lui.

Aradits i-a mărturisit lui Cătălin Măruță, în emisiune, cât de ciudată este postura în care se află, și deși avea impresia că se implica mult mai mult în „sarcinile” casei, a realizat cât de puțin făcea înainte de plecarea soției.

„E groaznic, sunt disperat. Eu aveam… Cu somnul nu e o problemă, ci cu astea… Eu aveam undeva, în mintea mea de soț, că în casă, știi cum e, se împart lucrurile, tu faci aia, tu faci aia. Zic eu că undeva la 30% fac și eu. De când a plecat soția mi-am dat seama că procentajul ăsta nu e neapărat cinstit, pentru că eu mai mult de 3%, 5% nu cred că făceam. E groaznic”, a declarat Andrei Aradits.

Acesta i-a povestit lui Măruță care este programul pe care îl are, dar și mulțumirea pe care o are pentru faptul că fiul său, adolescent de 16 ani, s-a adaptat foarte repede la situația actuală. „Eu mă trezesc dimineața, fiul deja a început să funcționeze singur și se scoală, i-am făcut gofre, le pune și le încălzește și apoi pleacă la școală, e ok. Dimineața, primul lucru pe care îl fac trebuie să hrănesc pisicile, sunt cinci. Le dau mâncare, curăț, apoi mă duc afară, le dau pisicilor de afară, le iau mâncarea veche, le pun mâncarea nouă, schimb apa care a înghețat, la pun apă caldă. Apoi intru, sunt ușier de pisici”, a povestit Aradits.

După întregul ritual „pisicesc”, urmează cel casnic, curățenia prin casă, dar după ce găsește și ustensilele pe care ar trebui să le folosească pentru această activitate. „Am făcut curat! Astea erau lucruri ale soției, eu nu mă pricepeam la astea. Am descoperit că aveam și un aparat de șters praful, apoi mașina de spălat, o mai sun (n.r. – pe soție) și o întreb pe ce apăs”, a mai spus actorul, adăugând că soția este „conectată” la aspirator și știe „exact când fac curat”.

Citește și: Monica Bârlădeanu, dezvăluiri incendiare: „Uite, ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna”