Foto: ProSport
Foto: ProSport

Gigi Becali a ales un discurs anti-vaccinist cu ocazia Crăciunului, transmițând jucătorilor de la FCSB că nu le recomandă să se vaccineze.

Mai mult, patronul FCSB a ținut să promoveze un medicament antiviral. Este vorba despre Arbidol, medicament fabricat în Rusia, dar neaprobat în România.

Crăciunul: încă o ocazie pentru ca Becali să se declare împotriva vaccinării

Becali a explicat de ce nu are încredere în această metodă de prevenție a îmbolnăvirii cu COVID-19, remaintind că a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, dar, din fericire, nu a avut probleme de sănătate.

Am făcut COVID, acum vreun an. Am făcut și gata. Am făcut câteva vitaminizări și gata. Nu am avut nimic. Așa a vrut Dumnezeu”, a declarat finanțatorul FCSB.

De asemenea, acesta a precizat că a făcut analize de sânge și a remarcat că a avut tot mai mulți anticorpi. Patronul FCSB a ținut să mai precizeze că infectarea s-a datorat lipsei de protecție, Becali refuzând să poarte mască.

Gigi Becali, declarații controversate: ”Vaccinul e lepădare de Hristos”

În cadrul declarațiilor făcute la România TV, Becali a precizat că, deși nu face propagandă, se declară împotiva vaccinării anti-Covid.

Eu nu fac propagandă. Eu vorbesc pentru creștinii mei, pentru mama mea și frații mei, cu care mă împărtășesc. Lor le spun că eu nu mă vaccinez.Eu nu cred în știință. Eu cred în Dumnezeu”, a adăugat patronul FCSB, informează gsp.ro.

Punând accent atât pe religie, cât și pe refuzul vehement al vaccinului, Becali a declarat că nu este de acord cu impunerea cerificatului verde.

Eu vaccin nu fac! De ce? Păi dacă Sfinții Părinți spun că vaccinul este lepădare, eu nu mă lepăd de Hristos chiar dacă îmi tai capul. Nu că-mi impui tu verde certificat verde..Să-și vadă de treaba lor cu certificatul verde. Eu nu fac lepădare, că asta e vaccinul. Eu nu știu știință”, a concluzionat Gigi Becali.