Șoferiță drogată, găsită de polițiști pe capota unei mașini

Femeia a condus un autoturism pe DN 66 Bumbeşti-Jiu.

O femeie este cercetată de poliţişti, după ce s-a urcat pe capota maşinii pe care o conducea la Bumbeşti-Jiu, în judeţul Gorj.  Comportamentul ei a stârnit suspiciuni, rezultatele testării stabilind că a consumat cocaină, potrivit g4media.ro.

 La data de 3 aprilie, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată prin apel de urgenţă, de un participant la trafic, cu privire la faptul că pe strada Parângului, din oraşul Bumbeşti-Jiu, o femeie se află pe capota unui autoturism.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o femeie de 29 de ani, din comuna Teleşti, judeţul Gorj”, a transmis IPJ Gorj. Poliţiştii au stabilit că, la aceeaşi dată, femeia a condus un autoturism pe DN 66 Bumbeşti-Jiu.

Fiind testată cu aparatul etilotest, acesta a indicat un rezultat negativ. Având în vedere comportamentul agitat, aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, indicând un rezultat pozitiv la cocaină, a mai transmis Poliţia. Femeia a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Zeci de percheziții la persoane bănuite că ar fi falsificat certificate de încadrare în grad de handicap