Probleme de circulaţie din cauza ninsorilor abundente în unele județe 

Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia

Marţi sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare şi se circulă în condiţii de iarnă, dar nu sunt impuse restricţii de trafic, în zona montană a judeţelor Bacău, Bihor, Braşov, Covasna, Harghita, Neamţ, Prahova şi Vrancea. Şi în aceste zone se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire. Pe celelalte artere rutiere din ţară se circulă preponderent pe un carosabil umed, fiind semnalate ploi şi nefiind impuse restricţii de trafic, potrivit stiripesurse.ro

Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia

Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti se circulă pe un carosabil umed, pe alocuri fiind semnalate precipitaţii sub formă de ploaie. Vizibilitatea în trafic este bună, valorile sunt normale, dar este semnalat vânt lateral puternic. ”Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi de drum, să ia în considerare că distanţa de frânare creşte pe un carosabil umed sau alunecos, să-şi asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă şi geamuri laterale şi să folosească luminile de ceaţă dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen. Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, au transmis poliţiştii.

Traficul rutier este oprit, marţi dimineaţă, pe DN 11, în judeţul Covasna, din cauza unui accident soldat cu rănirea unei persoane, dar şi pe DN 73A, între Răşnov şi Predeal, judeţul Braşov, unde un utilaj de deszăpezire a rămas blocat.

Sunt restricţii de trafic pe DN 1, în judeţul Braşov, din cauza ninsorlor abundente. Totodată, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia din cauza vântului puternic. Marţi dimineaţă, circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe un sens, pe tronsonul kilometric 144 – 155 al DN 1, în zona localităţii Timişu de Jos, judeţul Braşov, în urma precipitaţiilor abundente sub formă de ninsoare. Se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire.

Șoferiță drogată, găsită de polițiști pe capota unei mașini