Foto: Facebook/Casa lui Patrocle - Animal Rescue
Foto: Facebook/Casa lui Patrocle - Animal Rescue

Pompierii din cadru ISU Bucovina din Suceava au fost apelați pentru a salva un pui de pisică. Pisoiul căzuse într-o groapă adâncă situată în apropierea unui stâlp.

Anunțul a fost făcut astăzi, 26 noiembrie, de Asociația suceveană ”Casa lui Patrocle”, o organizație non-guvernamentală și non-profit.

Asociația a fost înființată în 2016, iar membrii pledează activ pentru protecția și drepturile animalelor.

”Casa lui Patrocle”: ”Pompierii noștri de la ISU ”Bucovina” Suceava ne-au amintit azi încă o dată faptul că orice suflet contează!”

Pompierii noștri de la ISU ”Bucovina” ne-au amintit azi încă o dată faptul că orice suflet contează! Fie el de om sau de animal! Și că își pun sufletele mereu la treabă acolo unde este nevoie de ei! La prima oră a dimineții Vlad Purice a dat peste un pisoi căzut într-o crăpătură adâncă lângă un stâlp. L-a auzind plângând. Rupt de foame, înghețat de frig și cine știe de când zăcea acolo! Apoi a sunat la 112”, au transmis reprezentanții asociației într-un text distribuit pe contul de Facebook.

Se caută o familie adoptivă pentru puiul de pisică

După ce operațiunea a fost încheiată cu succes, reprezentanții asociației pentru protecția animalelor au precizat că este nevoie ca puiul să fie adoptat, publicând numărul de telefon al salvatorului.

Iar acum Vlad are nevoie urgentă de sprijinul vostru: o familie care să adopte pisoiul! Rugăm ajutați dacă puteți! Iar aici numărul lui Vlad: +40 (759) 637 723”, au transmis membrii de la ”Casa lui Patrocle”.