Traficant de droguri prins de polițiști în trafic, sub influența substanțelor psihoactive

El avea acasă peste un kilogram de canabis

Politist
Politist sursa foto pixabay

Un bărbat din Satu Mare a fost reținut de procurorii DIICOT pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, deținere ilegală de canabis și conducere sub influența substanțelor psihoactive, potrivit g4media.ro.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, bărbatul a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție rutieră, testarea cu aparatul drugtest indicând prezența a două droguri în organism.

În urma controlului mașinii, polițiștii au descoperit o cantitate de canabis într-un compartiment ascuns, iar la percheziția locuinței au găsit peste 1 kg de aceeași substanță, disimulată în pereții casei. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând a fi cercetat sub aspectul infracțiunilor de trafic de droguri, deținere ilegală și conducere sub influența substanțelor. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Poliției Rutiere și al unui echipaj canin al Direcției Regionale Vamale Cluj-Napoca, în cadrul unei anchete desfășurate de DIICOT Satu Mare. Avertisment: Celebru medicament folosit pentru slăbit, falsificat