Pepe, multă muncă, bani puțini

Celebrul Pepe a explicat de ce a refuzat Antena 1

Pepe, cu numeroase prezențe pe „sticlă”, sub sigla Antena 1, a explicat într-un podcast motivul pentru care nu și-a mai dorit o colaborare cu postul tv, deși a primit mai multe propuneri în acest sens. De altfel, televiziunea clasică pare să fi pierdut teren în fața producțiilor online, podcasturi, emisiuni pe Youtube sau altele asemănătoare.

Mai mult, Pepe este foarte implicat în proiectul propriu, „BAR online”, pe care urmăritorii o pot vedea pe Youtube.

„Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea. N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv. Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva”, a declarat Pepe în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

De altfel, primise o ofertă chiar pentru emisiunea pe care în trecut o prezentase. „Eu am prezentat până acum Splash. M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online”, a mai spus artistul.

 Pepe și Yasmine, „pe val”

Dacă pe plan profesional, lucrurile sunt clare, pe cel personal lucrurile stau foarte bine. După ce a divorțat de Raluca Pastramă, mama celor două fiice ale cuplului, pe strada lui Pepe a ieșit soarele. Dacă l-a început s-a afișat, mai timid, cu noua sa cucerire, ba chiar spunea că sunt doar buni prieteni, „m-a invitat la ziua ei. Atât și nimic mai mult. Normal că ne-am distrat, doar nu suntem sălbatici… Erau mai mulți apropiați, distracția a fost maximă”, timpul a dovedit că nu s-au rezumat la a fi buni prieteni.

Acesta a  recunoscut că au făcut un nou pas în relația lor, iar ultimele imaginii, potrivit Click,  arată că deja se comportă ca o familie, care se preocupă de viașa de zi cu zi împreună, chiar și la cumpărături.

Citește și: Pepe se reinventează alături de Yasmine