Horoscop azi, joi 15 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este realizat de cuadratura Soarelui de pe Săgetător cu planeta Neptun de pe Pești. Acest aspect celest ne vorbește de: confuzie, indolență, amăgire, hipersensibilitate și încurcături. Pentru a depăși mai ușor impasurile acestei zile mai instabile, astăzi va trebui să ne arătam cumva mai conștiincioși, disciplinați și serioși.

BERBEC

Puteți primi o veste mai neplăcută despre sau de la un bărbat mai influent de la mare distanță. Nu aveți parte de o zi cu noroc pentru călătorii pe distanțe lungi! Încercați să nu vă găsiți un refugiu în vicii!

TAUR

Vi se poate reliefa un risc ceva mai semnificativ de incidente ori accidente, așadar fiți mai prudenți! Un prieten bun al dumneavoastră poate intra într-o încurcătură destul de curioasă.

GEMENI

Calmați cu tact orice potențial conflict ivit în viața de cuplu, pentru a nu regreta mai târziu! Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, negocieri și treburi de ordin legal! Nu luați decizii importante sub raport profesional!

RAC

Puteți resimți unele probleme de sănătate mai serioase! La locul de muncă pot interveni unele evenimente destul de deranjante! Din păcate, puteți reliefa și o judecată cumva mai tulburată și eronată!

LEU

Din cauza orgoliului pătimaș vă puteți lovi de unele neînțelegeri mai aspre în viața sentimentală! Totodată, vi se mai arată și un risc mai semnficativ de incidente sau accidente cumva mai ciudate, așadar fiți ceva mai atenți!

FECIOARĂ

Din păcate, puteți avea parte de o ceartă destul de urâtă cu un bărbat cu autoritate din familie! Nu este o zi bună pentru a face schimbări majore legate de locuință! Nu aveți, sub nici o formă, o zi pozitivă pentru afaceri mai importante!

BALANȚĂ

Nu este o zi indicată pentru studiu, evaluări și călătorii! Fiți ceva mai amiabili și respectuoși în comunicare! Puteți avea parte și de unele probleme de sănătate cumva mai neobișnuite și curioase.

SCORPION

Vă puteți arăta extrem de risipitori și cheltuitori când vine vorba de bani! În dragoste vă puteți aștepta la unele evenimente mai stranii! Nu este o zi de bun augur pentru activități speculative majore!

SĂGETĂTOR

Astrele vă relevă cumva mai plini de sine, vanitoși și mofturoși. În familie vă puteți lovi de unele ipostaze destul de turbulente! Nu este o zi potrivită pentru munci legate de casă.

CAPRICORN

Puteți resimți o tendință de retragere și de însingurare, fiind necesar să fiți ceva mai optimiști și mai încrezători în viață. Încercați să fiți și ceva mai clari și mai direcți în comunicare.

VĂRSĂTOR

Din nefericire, se poate prezenta o deteriorare majoră a relației dumneavoastră cu un prieten mai renumit! Încercați să fiți și ceva mai organizați și chibzuiți când vine vorba de gestionarea banului!

PEȘTI

Din nefericire, nu aveți o zi prielnică pentru a face mari schimbări în carieră! Totodată, astrele vă arată și cumva mai hipersensibili, oscilanți și idealiști!

Horoscop HashtagNews