Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte!”

Mai mult, duhovnicul consideră că scopul acestor așa-zise vaccinuri este acela de a transforma omul în hibrizi

Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău este adeptul teoriilor conspirației, în plin val pandemic, în care sistemul sanitar pare înghenunchiat de numărul tot mai mare de cazuri de infectare cu Covid, iar morgile nu mai fac față. Astfel, Teodosie Paraschiv le-a spus enoriașilor prezenți la slujbă, la începutul lunii octombrie, că dacă se vaccinează și-au semnat condamnarea la moarte.

„Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri. Scopul acestor vaccinuri sau așa zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Care să putem ușor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare și cu rețeaua 5G. Reducerea populației prin vaccinare, găsiți aici (n.r. – în carte) declarațiile oamenilor politici despre cum vor să reducă populația. Prin vaccinare este un fragment dintr-un discurs rostit de Teodosie Paraschiv în fața enoriașilor, potrivit G4 Media, care citează presa locală.

De altfel, într-un mesaj transmis cu ocazia Sărbătorii Sf. Dumitru, PF Daniel le cerea credincioșilor să respecte măsurile sanitare impuse de autorități, dar mai ales să asculte de sfatul medicilor.

„Viaţa şi sănătatea sunt daruri ale lui Dumnezeu pe care noi trebuie să le păstrăm şi să le cultivăm cu multă rugăciune, smerenie şi multă grijă, respectând cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare hotărâte de autorităţile competente. Ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să ocrotească poporul nostru şi pe toţi oameni de orice primejdie, dar mai ales de boli molipsitoare şi aducătoare de moarte”, a mai transmis PF Daniel.

Dosar penal pentru Episcopul Ambrozie

Episcopul Ambrozie, în timpul slujbei de Sf. Cuv. Parascheva, a făcut o serie de afirmații potrivit cărora incendiile din spitale sunt făcătură, mai mult i-a îndemnat pe enoriași să nu se vaccineze, deoarece serurile lui Cîțu sunt expirate.

În urma acestor declarații controversate, polițiștii din Giurgiu au deschis un dosar penal pe numele Episcopului Ambrozie, dosar care a fost deja înaintat procurorilor pentru continuarea cercetărilor, transmite Spotmedia, citând Libertatea.

„Vă comunicăm faptul că polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni s-au sesizat din oficiu la data de 18.10.2021, cu privire la comiterea infracțiunii de comunicare de informații false, având în vedere afirmațiile făcute de către un reprezentant al Episcopiei Giurgiu, în cadrul unei procesiuni religioase, realizată în data de 14.10.2021, în comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu. Actele procedurale întocmite de către polițiști au fost înaintate unității de parchet competente pentru continuarea cercetărilor, având în vedere calitatea persoanei”, se arată într-un răspuns oficial trimis la solicitarea jurnaliștilor de la Libertatea.

Citește și: Părintele Vasile Ioana, infectat cu Covid, este optimist că „știința și credința ne vor vindeca împreună”