Nicole Cherry, cerută de soție

Artista se află pe ultima sută de metri a sarcinii

Nicole Cherry a mai bifat un punct de pe „lista” pe care și-o pune în minte orice femeie. La numai 22 de ani, artista, care este însărcinată cu primul său copil, a fost cerută de soție. Iar momentul s-a întamplat când a intrat „pe ultima sută de metri” a sarcinii, semn că atât ea, cât și, acum, logodnicul Florin Popa își doresc ca fetița să vină „în familie”.

Extrem de bucuroasă, Nicole Cherry a postat pe paginile sale de socializare inelul pe care l-a primit din partea lui Florin, și chiar dacă a încercat să se limiteze la doar fotografie, nu a reușit, entuziasmul acesteia fiind peste măsură. Reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să pară, fie că vorbim de simpli internauți sau de alte vedete autohtone.

Nicole Cherry (Instagram)

De altfel, printre cei care au felicitat-o pe Nicole s-a aflat și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, iar momentul nu a fost ratat de un alt internaut care i-a lansat întrebarea „Rândul tău când vine?”, știind că Alexia (21 de ani) este într-o relație stabilă cu Mario Fresh, ba mai mult, o cam bate și gândul de a deveni mamă.

Nicole Cherry a anunțat că este însărcinată, într-un mod inedit, printr-un videoclip în care apare și partenerul său de viață, cu care este în relație de trei ani.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Semnat, mami și tati!”, a fost mesajul prin care artista și-a anunțat unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții.

Citește și: Nicole Cherry, Florin Popa și „cireșica” anului