„Magicianul” Marian Râlea nu are regrete

Înconjurat de copii, prin prisma rolurilor pe care le-a avut, actorul și-a dedicat întreaga viață carierei

Marian Râlea, „Magicianul” cum îl știu generații întregi de copii, nu are regrete pentru că nu este tată. „Ce regrete să mai am? Timpul a trecut, asta a fost viaţa, am fost preocupat de această poveste a scenei, a filmului, dar nu am niciun regret”, a mărturisit într-un interviu acordat Viva.

De altfel, acesta a afirmat că fiind înconjurat în permanență de copii, nici nu și-a dorit să aibă unul, doar al lui, dedicându-se în permanență rolurilor jucate pe scenă și nu numai. „Păi am avut atât de mulţi copii, încât ce să îmi mai doresc? Dar într-adevăr e vorba despre joacă, joaca e meseria copilului, şi atunci sigur că meseria actorului este să se joace. Mai mult, noi am fost învățați să jucăm la facultate pentru tot felul de public. Îmi aduc aminte cum am jucat pentru copii cu dizabilități, nu era nicio problemă, jucam ca și pentru ceilalți, era acelaşi teatru, doar îmi continuam joaca împreună cu cei mici. Acum mă gândeam că toţi copiii își doreau un Tată Magician”, a declarat Marian Râlea.

Bagheta de magician

Totodată acesta a rememorat cele mai dificile momente pe care le-a trăit în calitatea sa de Magician, în care ar fi vrut să poată face o vrajă pentru micuții de prin spitale. „Ştiţi, pe vremuri, că acum nu mai avem acces, reuşeam să ajung şi la copiii fără şansă din spitale cu Magi. Le duceam daruri, de sărbători, acolo am văzut adevărata tragedie, am simţit-o şi, dacă aş fi avut şi atunci, şi acum o baghetă magică, aş fi făcut într-un fel ca niciun copil să nu se mai îmbolnăvească de nicio boală”, a spus Magicianul, adăugând că acesta este lucrul pe care l-ar face dacă ar avea o asemenea putere. „Dacă aş avea o putere magică i-aş aduce pe toţi cei dragi din nou lângă mine. Să îmi aduc aminte, ceea ce vă rog şi pe dumneavoastră, că părinţii ne sunt cei mai buni prieteni”, a mai spus Marian Râlea, cel care și-a pierdut mama, dar și fratele, de o boală necruțătoare.

Citește și: Dana Rogoz le explică fanilor cum reușește să se mențină „fit”